Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hotel Rzeszów

Polecane posty

Gość gość

Gdzie w Rzeszowie najlepiej zorganizować wesele? W jakim hotelu??

Gość gość
jeszcze powinni w tym samym opisie dodać, że bieda, biznes się nie kręci więc najmują takich spamerów jak ty

Gość gość
Ta, spamerów... :/ Nawet nie jestem z Rzeszowa, trafiłam na film z pierwszym tańcem, który mnie urzekł maksymalnie, a przy okazji zwróciłam uwagę na otoczenie. Autorka w opisie pod filmem podaje szczegóły, jak właśnie miejsce, w którym odbyło się wesele. Cała filozofia. Ale na kafe każdy i wszędzie doszukiwać się musi drugiego dna...

Gość gość
Moja narzeczona ostatnio wynalazła zajazd Dwa Bratanki, jakas jej kolezanka tam miała wesele i mowi ze super ;))) byliśmy tam na zupce rybnej i musze powiedzieć, ze jedzonko calkiem calkiem;) możesz sobie obczaic: http://www.dwabratanki.pl/imprezy-rodzinne.html , ale radze po prostu się przejść po kilku miejscach i wypytać o wszystko menadżera

Gość gość
A to ja słyszałam że w centrum sa bardzo dobre hotele

Gość gość
Macie jeszcze jakieś typy? W Rzeszowie? Szukam sali na przyszły rok. Nawet nie jestem z Rzeszowa... Masakra jakaś, a słyszał ktoś o fotografie http://rgfotograf.pl/ też z Rzeszowa? Macie może jakiegoś innego, sprawdzonego, tak dla porównania?

Gość gość
A co myślisz o ofercie weselnej zaproponowanej przez hotel "U kroczka"? - http://www.hotelukroczka.pl/Wesela - wydaje mi się, że to całkiem rozsądna i dobrze wyważona oferta. Apartament, dodatkowe miejsca noclegowe dla gości oraz 50% upustu na menu dla dzieci, dla mnie bomba. Miałem kilka razy okazję bawić sie na imprezach w tym hotelu i uważam, że każda z nich była wyjątkowa i udana.

Gość gość
Moja siostra miesiąc temu organizowała wesele w tym hotelu - http://www.bluediamond-hotel.pl/pl. Powiem tak: piękne, eleganckie i wygodne pokoje, jedzenie cudne, to nawet nie da się napisać jakie było smaczne, jednym słowem - polecam ;)

Gość gość
Wspólnie z narzeczonym planujemy zorganizować wesele w hotelu - http://www.hotelukroczka.pl/Wesela - sala jest duża i bardzo dobrze zagospodarowana. Zależało nam na tym, aby miejsce, w którym bedziemy bawić się wspólnie z gośćmi, wszystkim przypadło do gustu, przejrzyj sobie ofertę, bo uważam, że naprawdę warto, dodatkowo dla nowożenców oferują pokoje w cenie.

Gość gość
U mnie na przyjęcie ślubne świetnie sprawdził się hotel www.hotelukroczka.pl, który ze swoją ofertą organizacji wesela w mojej opinii wyróżnia się na tle innych. Wspólnie z mężem zdecydowaliśmy się właśnie na to miejsce, ponieważ ma dużo przestrzeni (a zaprosiliśmy jednak na ten wyjątkowy dzień dużo gości) ale zależało nam także na smacznym jedzeniu i to był strzał w dziesiątkę. Jedzenie podawano dokładnie według naszych instrukcji, co więcej samo menu ustala się z właścicielami indywidualnie co jest dla mnie ogromnym plusem. Gdyby CIę taka oferta zainteresował to możesz spojrzeć do zakładki na ich stronie.

Gość ElkiE7
Sprawdź ofertę hotelu Ferdynand. Byłam tam na weekend i prezentuje się imponująco. Obsługa na najwyższym poziomie.

Gość gość
U mnie po wielu poszukiwaniach i czasem w zwątpieniach, ze uda się wyprawić w końcu to wesele na szczęście znalazło się miejsce. Hotel, który sobie wybraliśmy to http://www.hotelukroczka.pl/Wesela, z całkiem fajną ofertą i z pewnością najbardziej atrakcyjną jeśli chodzi o tego typu miejsca. Goście też byli zadowoleni i zachwyceni wystrojem. Zdecydowanie warto, samo miejsce poleciła mi moja ówczesna przyszła szwagierka, która też miała właśnie tam swoje wesele.

Gość gość
Również planuje wesele ,,u Kroczka " sala jest bardzo ładna, mają fajną ofertę weselną. Byliśmy tam na weselu i wszystko było świetnie zorganizowane obsługa bardzo miła i pomocna. Jeżeli ktoś miał tam wesele to niech wyrazi swoją opinie :-)

Gość gość
Moja siostra miała w hotelu Fryderyk w restauracji Liszt. A to miejsce wybrali w dużym stopniu dlatego że jej mąż jest Węgrem a tam podają świetne węgierskie jedzenie (oczywiście polskie też było). Ogólnie był fajny klimat, ładne przystrojenie no i przednia zabawa ;-)

Gość gość
Jeśli zależy Ci na bardziej eleganckim, wystawnym weselu to myślę, że zdecydowanie oferta - http://www.hotelukroczka.pl/Wesela przypadnie Ci do gustu. Docelowo jest to hotel, ale mają tam wspaniałą salę weselną, która z niczym innym w okolicy nie może się równać. Ja organizowałam tam własne wesele pół roku temu i jestem mega zadowolona z ogranizacji. Warto, bo Ci ludzie, którzy tam pracują znają się na tym.

Gość gość
Wydaje mi się, że najodpowiedniejszym miejscem jest hotel prezydencki Rzeszów. Warunki doskonałe i bardzo miła fachowa obsługa. Ceny nie są wysokie. Strona to hoteleprezydenckie.pl.

Gość gość
Grand Hotel Rzeszów to żenada. Zrobiłam tam komunię córce, klimat super, panie do zabawy z dziećmi ekstra, ale jedzenie poniżej poziomu baru mlecznego. Świeciłam oczami przed gośćmi, obiad ostatecznie w miarę, tort dobry tylko porcje miały grubość 1 cm, zimna płyta minimalna. Wstyd na maksa za 145 zl od osoby w hotelu 4 * ..... Stos sałat solo plus sos, śledzie, wędlina, ser żółty, sałatka warzywna, pieczywo. Ciasteczka i owoce. Wybrałam to miejsce ponieważ parę lat temu byłam tam na komunii jedzenie było pyszne i stoły uginały się od jedzenia. Jestem bardzo rozczarowana, miejsce fajne, ale kuchnia schodzi na psy.

Gość margarett92
Wraz z narzeczonym organizowaliśmy wesele w Zajeździe Dwa Bratanki w Rzeszowie. Prawdę powiedziawszy początkowo nawet nie braliśmy tego lokalu pod uwagę. Właściwie pojechaliśmy od niechcenia obejrzeć salę. Jak się okazało w tym roku oddali do użytku piękną nową salę weselną. Od razu zarezerwowaliśmy termin. Na dzień dzisiejszy mija już ponad miesiąc od naszego przyjęcia i mogę z całą pewnościa polecić wszystkim zainteresowanym ! Piękna nowa sala, miły pan manager i świetna szybka obsługa. Jedzenie bez zarzutu ! Jeszcze raz gorąco POLECAM !!

Gość gość
Ja urządzałam wesele w hotelu u Kruczka. Piękny wystrój, sala i hotel wyglądają bardzo szykownie. Jedzenie przepyszne. Dodatkowo fajnie, bo to hotel i było gdzie przenocować gości. Cenowo też wyszło nas to ok. Jak dla mnie to super miejsce jeśli chodzi o organizację takich wydarzeń. :)

Gość gość
Jestem rozczarowana, Pani zachwytem ,, Restauracji u Kroczka,, Była tam ale miejsce nie urzekło mnie. Restauracja przeciętna i hotel średniej klasy, szyku i elegancji - nie dostrzegłam, dużo brakuje do tego standartu, jedna róża w żelkach na stole i napoje w plastikowych butelkach, potrawy o takie normalne ? Określenie szyk, elegancja, styl to jeszcze długa droga przed ta restauracją.

Gość karolinagajewska

Organizowałam u Kroczka konferencję i na każdym etapie współpracy ktoś z obsługi był blisko chętny do pomocy. To może się wydawać nieistotne dla niektórych, a dla mnie to zmienia wszystko w odbiorze personelu i samego hotelu. Wysoki standard usług!

Gość Kamilka

W Rzeszowie to na pewno hotel Imperium. Tam macie wszystko pod konferencje, flipchart, rzutnik, nagłośnienie. A obsługa bardzo w porządku tam jest