Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

jestem z chłopakiem a zauroczyłam się w innym

Polecane posty

Gość gość

A więc tak postaram się skrócić jak najbardziej. Jestem z chłopakiem ponad 1,5 roku (oby dwoje mamy po 18 lat) , wszystko było super, pięknie aż nagle się coś zaczęło psuć, coraz częściej się kłociliśmy przeważnie o to że ja chciałam gdzieś wyjść, do baru czy z kolażankami a on mi zabraniał bo twierdził że nie chce mnie stracić i jest zadzrosny. I tak od jakiegoś czasu jest coraz gorzej kłócimy się o głupoty, wyzywamy ostatnio mnie zaczął nawet szarpać... No i kiedyś gdy pozwolił mi wyjść poszłysmy z koleżanką do baru i siedziałysmy z kolegami o jeden chłopak wpadł mi w oko, ja mu też . I tak się zaczeło, zaczeliśmy gadać, pisać smsu (w tajemnicy przed chlopakiem) no i pewnego razu mój chłopak dowiedzial sie o tym pisaniu , strasznie się pokłociliśmy, ale w końcu obiecałam że nie bede pisac, wyrzucilam tą kartę z której pisalam z kolegą i przez kilka tygodno nie pisałam z nim, ale tęsknilam za tym pisaniem, traktowal mnoe inaczej niz moj chlopak, na urodziny zlozyl mi pierwszy życzenia,podczas gdy mój chłopqk dopiero wieczorem bo zapomniał.. No i zaczęlam znowu z nim pisać aż w końcu się we mnie zakochał, najgorsze jest to że ja też zaczynam coś do niego czuć. Nie wiem co mam robić gdy jestem z chłopakiem obiecuje sobie że skoncze pisac z kolega, ale z drugiej strony wyobrazam sobie jak by to bylo gduby zamiast mojego chłopaka był ten drugi. Gdy mój chłopak idzie do domu dalej pisze z kolegą i mysle o tym by zerwac z chlopakiem. Nie wiem co mam robić, bo nie chcę ich ranic, bo gdy chlopak sie dowie zlamie mu serce, a znowu koledze nie chce robic jeszcze wiekszej nadziei ;(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować