Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WłosyWKolorzeZłota

Byłam na pierwszej randce z facetem z Sympatii PEWNIE SIĘ WIĘCEJ NIE ODEZWIE

Polecane posty

Gość gość
W ramach rozrywki proponuję przewodnik po świecie randek i typologię niektórych bywalców/bywalczyn;p Proszę wszystko brać z przymrużeniem oka;p Typ I- desperat/tka prosi godzinami o spotkanie, zasypuje miliardem smsków i idiotycznych prezentów;p każde spotkanie postrzega jak ostatnią, wielką szansę;p jak ma odmowę-przeżywa latami;p Typ II- pan/pani "nie rozumiem słowa pisanego" pisze wiadomości, choć juz dawno odmówiłaś/eś, nie umie lub nie chce czytać ze zrozumieniem, każde NIE, znaczy TAK;P Typ III- lovelasek bez majtasek;p uważa się za boga/boginię seksu, "wszystkie panny jego", jakos tylko w realnym świecie żadna go/jej nie chce;p Typ IV- "jo jestem chłop z Mazur" gość/laska nie zna podstawowych zasad, manier. W knajpie zachowac się nie umie, spogląda na drugą osobę by sprawdzić co czym się je, pcha się w drzwiach, szczytem wysławiania się jest: "noooo";p Typ V- "wieczny skryba" pisać potrafi latami i to pieknie i kwieciście, za to na spotkanie odwagi/jaj umówić się nie ma. uważa, że wystarczy mu/jej klikanie jak gimbus na gg;p macie swoje typy?;p Piszcie;) N.

Gość gość
Spotykałam się z takim jednym Desperatem :) Szkoda, że dopiero po 3 spotkaniach stwierdziłam, że to nie to i chcę być sama. Facet nie potrafił tego zaakceptować. Któregoś dnia czekał na mnie pod pracą 1,5 godziny żeby wreszcie dać mi perfumy ( nie chciałam przyjąć, ale dałam się namówić). Przyjęcie perfum dało mu chyba pozytywnego kopa bo po kilku dniach pojawił się niezapowiedzianie w sylwestrowy wieczór o 20 tej z kwiatami i koszem piknikowym z zamiarem spędzenia ze mną sylwestra ( mimo że jasno powiedziałam wcześniej że mam inne plany i zdecydowanie wolę spędzić tę noc ze znajomymi :) Po wszystkim dostałam kilka smsów - jeden z nich : " Nikt mnie tak nigdy nie potraktował, żałuję tylko, że nie zwabiłem cię i nie zrobiłem ci dziecka bo byłabyś moja!!!!" :D :D :D

Gość gość
wow.. a z wyglądu jaki był?pan zakomplesiony czy pan normalny?

Gość gość
uwaga uwaga moje Drogie!! tu Nova! Jestem po speed datingu! Powiem Wam- świetna rzecz! Miła atmosfera, luźno, wesoło:) JUż na wstępie zanim zaczęło się podbił do mnie sympatyczny facet:) Usiedliśmy gadaliśmy, wesoły i kulturalny chłopak:) Potem zabawa się zaczęła, panowie migrowali-panie siedziały. Ogolnie dwie osoby na 11 były średnie tj.jeden pan cwaniak, jeden pan nieogarnięty. Ale nawet oni byli dość mili. Zaznaczyłam ok 5 osób, z czego potem na samym końcu zostałam na piwie już po zabawie z jednym facetem, który notabene mnie doprowadził do domu-świetny, pozytywny gość:) Było super, nie spodziewałam się tych dwóch spontanicznych zapoznań. Jutro dostanę odzew mailowo, ale już wiem że z tym ostatnim się spotkam na bank;) Kobiety(konkurencja;p)- normalne, fajne miłe, niektóre ładne. Ogolnie niektorzy ubrali się bardziej starannie, inni mniej. ja założyłam modną spódnicę, dopasowaną bluzkę i botki eleganckie. Uważam, że było to na miejscu i bez przesady." Mój" pan- dzinsy, ładna koszula, zadbany. Wnioski: - warto próbować na takich imprezach - nie ma tam w większości desperatów - jedyną wadą jest zbyt krótki czas na rozmowę ok 6-7 min. Ogólnie opłaca się wydać te 3 dychy, żeby przeżyć coś innego. I JEST TO O NIEBO LEPSZE OD SYMPATII;P

Gość gość
Temu ostatniemu na bank.juz piszemy;)

Gość gość
A co do statystyk-panow 11 w tym 2 przystojnych,2 niezlych,reszta ok- moze 2 srednich ale wiadomo to wyglad tylko.

Fajnie, fajnie! Gratuluję! Jak mnie mój Sympatyczny kiedyś rzuci, to też pewnie spróbuję :p ;) No ale na razie dzielnie walczy i wytrzymuje ze mną, moimi kaprysami, humorami i infantylizmem zadziwiająco długo :D

Gość gość
Dostałam dzis raport wzajemnych skreślen-4;) Ale w kontakcie jestem z jednym póki co:) Ogólnie bardzo fajnie się tak poznać:) POlecam! Osoby te wiedzą po co przychodzą, mają zazwyczaj kulturę i są otwarte(może jeden facet był mało komunikatywny).

Gość gość
w takim raporcie jest tylko podane kto się wzajemnie wybrał;)

Wpadłaś w oko 4 menom z 11? myślę że super wynik! czyli że.... na speed randki trza chodzić, dziewczyny! ;) a z Sympatią chyba lepiej już dać sobie spokój, tam chyba już nie da się nikogo normalnego, zdecydowanego i konkretnego poznać...

Gość gość
dziewczynki! byłam na spotkaniu z moim panem z speed datingu- SUPER! mądry, ambitny, przystojny, z klasą- tyle mogę po 1 dniu powiedzieć:)) jestem zachwycona, wiem ze to 1sze spotkanie ale od razu czuć, że jest fajnie, że jest o czym gadać;) POLECAM! Nova

Gość gość
Staram sie nie jarac za wczasu ale super bylo;) z cielawostek-moj pan tez korzystal z sympatii kiedys;p

Gość gość
mamy niedługo skoczyć do kina;) super jest ten gośc, wczoraj długo jeszcze pisalismy smsy:)

Gość gość
Jupiiiii Hurra Super Ale z was kretynki :) . Macie po 16 lat, ze tak sie podniecacie? Stare panny......

jeeeej jupi hurra supcio i git! oczywiście że się podniecamy i cieszymy dobrymi wiadomościami, kafe-marudo. idź jęczeć i popisywać się gdzie indziej 🖐️

Gość gość
Polska- kraj marud i zazdrośników;/ Pamiętam jak się zaręczyłam to też część koleżanek patrzyła"spod byka";/ Albo moja koleżanka spotykała się z b.przystojnym gościem to słyszałam jak o niej mówiły: "co ona ma takiego specjalnego, że go wyrwała";/ Spotkały Was kiedyś podobne sytuacje? Nova

Gość gość
Nova ty nie jesteś lepsza, też tu obsmarowałaś nową dziewczynę swojego eks i zastanawiałaś sie na co go złapała :o

Gość gość
ale w oczy jej tego nie powiedziałam, ani nikomu z jej znajomych. w necie mogę mieć swoje zdanie i nikogo tym nie ranię słońce;p

Gość gość
a mówienie do nas: "kretynki, stare panny" wprost jest chamstwem.znasz nas gościu, żeby oceniać? akurat ja ani jedną ani drugą nie jestem: bo jestem młoda, a moje kwalifikacje zawodowe są wysoko powyżej średniej w Polsce. i również dziewczyny tu piszące są młode, wykształcone i sympatyczne, więc raczej nie pasuje do żadnej z nas taki opis;p

Gość gość
Witajcie, Nova, jak tam dalsze losy speedrandkowe?;) Włosy, co tam u Ciebie?

Hej, hej! Co tam u Was? Ja w końcu w moim długim życiu :p spędziłam walentynki jako "zajęta" - fajne uczucie ;) Nie żebym się jakoś szczególnie jarała walentynkami kiedykolwiek, ale nie powiem - kwiatka i prezencik mały całkiem miło dostać :)

Gość asiulka101
hirdonelle bardzo się cieszę, że w końcu udało się Tobie spotkać swoja miłość. Mam nadzieję, że pozostałe dziewczyny też miały wspaniałe Walentynki:) Ja wieczór walentynkowy spędziłam na imprezie. bardzo nie chciało mi się iść ale koleżanka kupiła bilety więc się zmusiłam. Na tej imprezie poznałam chłopaka:) od piątku widzieliśmy się już 3 razy i powiem szczerze, że bardzo mi odpowiada!:):) Wcześniej ze względu na to, że mi kilka dni aktywacji konta na Sympatii i poznałam tam też innego chłopaka, umówiliśmy sie na spotkanie jeszcze przed tą imprezą na 15 lutego bo on pracował na popołudniową zmianę cały tydzień... i wiecie jaki miałam mętlik. poszłam na to spotkanie po tej imprezie ale ten z imprezy cały czas siedział w mojej głowie... a spotkanie z chłopakiem z sympatii bardzo fajne, przyszedł z różą i było bardzo miło. Odezwał się później i chciał się spotkać ale nie umiem tak z dwoma jednocześnie więc mu powiedziałam, że nie chcę. trudne to było... poza tym grupon na szybką randkę kupiłam ale mam nadzieję, że nie będę z niego korzystać;) Mam nadzieję, że z chłopakiem z imprezy będzie wszystko szło w dobrym kierunku:) aaa i w czwartek idę na rozmowę o pracę:):) już się denerwuję tego spotkania, obym dostała tą pracę i mogła odejść z obecnej. Byłoby cudownie:)

Gość gość
hej dziewczynki! Tu Nova;) U mnie ok, oprócz pana ze speeddatingu poznałam ostatnio innego na portalu. Fajny, dośc atrakcyjny, mądry- w sumie nie nudziłam się na spotkaniu, a to dla mnie najważniejsze;) teraz piszemy;) Asiu az takie wrażenie zrobił pan z imprezy, że nie dałaś szansy temu drugiemu? Ja tam oporów nie mam- utrzymuję kontakt z obydwoma;pp

Gość gość
czy wlosy uprawia seks??

Gość asiulka101
naprawdę aż takie, że nie żałuję, że tamtego spławiłam. w sumie dwóch bo jeszcze jedne był z sympatii ale z nim sie nie widzialam ale juz nawet nie chce sie spotkac.ja nie potrafie tak z dwoma na raz sie spotykac, pewnie bym si epogubila, zle cos powiedizała, do onnego wysłała smsa... taka roztargniona jestem wiec wolę tego jednego :D konto na Sympatii jest nieaktywne wiec zablokowalam. poki co chce tego jednego i niech juz ze mna zostanie. cos nam dziewczynki pouciekały ale dobrze Nova,że Ty jesteś i że spotykasz fajnych facetów, jest nadzieja, że nie jest aż tak źle z nimi:) Powodzenia kochana!:)

Gość gość
Tobie również, oby ten z imprezy okazał się własciwym partnerem;) Ja jutro mam randkę z tym z Sympatii;p opowiem jakie wrażenie;) co tam u Ciebie Włosy? Asiulka- opowiedz coś o tym panu, jaki jest itd;))) Nova