Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WłosyWKolorzeZłota

Byłam na pierwszej randce z facetem z Sympatii PEWNIE SIĘ WIĘCEJ NIE ODEZWIE

Polecane posty

Zlota , wlasnie ...wina ni ma , w lozku pusto a ja na lodzkiej diecie kartoflanej , widziala jak wygladam ? , no...to feed me!

Cześć dziewczyny. Przepraszam, że tak wpadam bez zapowiedzi, ale mam pilną sprawę. Dwa tygodnie temu założyłem konto na sympatii i dosyć szybko "poznałem" tam parę interesujących dziewczyn. Z jedną szczególnie dobrze mi się rozmawia, mamy chyba podobne poczucie humoru. Po kilku dniach wymiany wiadomości postanowiłem się z nią umówić. Odpowiedziała pozytywnie i z entuzjazmem :) Cieszę się, ale z drugiej strony jestem zestresowany jak dzieciak. To moje pierwsze spotkanie z dziewczyną poznaną przez internet. Możecie zdradzić jakie miałyście oczekiwania i co myślałyście przed pierwszym spotkaniem ? Dzięki !

Gość gość
Hej:) tu Nova-wciaz jestem z moim facetem:) i to najlepszy z moich zwiazkow:) co do oczekiwan -szacunek kultura i zainteresowanie tego szukamy.

Gość gość
Widać, że ten wątek to w większości nachalne reklamy jednego portalu... ;] choćby powyższa wypowiedź- sugeruje, że to właśnie na tamtym portalu, a nie gdzie indziej znajduje się NAJLEPSZYCH partnerów.. ;]

Gość gość
Też mam takie wrażenie że Sympatia.pl sie tutaj głupio reklamuje

Wyluzujcie. Niczego nie reklamuję, a moje pytanie i obawy były prawdziwe. Nie szukajcie wszędzie spisków, bo to źle świadczy o Waszym zdrowiu ;) Pozwolę sobie dodać, że spotkanie było udane i na pewno spotkamy się jeszcze raz.

Gość gość
Gratuluje! Ja po naszej randce wiedzialam ze to jest to:) Nova

Gość gość
A ktoś wie, czym się różni sympatia od sympatii plus??

Gość gość
Złotowłosa wróciłem

Gość gość
Tmg

Gość gość
Allegro

Gość gość
Przeczytałam cały topik kocham was

Gość gość
Hej ludzie tu Nowa: ) kto pamieta, ten pamieta.Mam ogloszenie - w tym roku badz następnym HAJTAM SIĘ z tym facetem o ktorym tu pisałam w 2014:) pierścionek jest;)

Gość gość
Nova,pisalas nie o jednym facecie,latalas na randki co chwila wiec raczej nie wiadomo z ktirym ci się ulozylo. Tak czy siak-wszystkiego najlepszego!