Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy pralka nie dopiera ubran

Polecane posty

Gość gość

Wlasnie robilam pranie corki. Wyciagam a skarpetki jasne nie doprane. Co sie dzieje z pralka

Gość gość
to nie pralka to zapuszczone skarpety:D

Gość Agawa 123
u mnie tak jest od lat, moja ma wade ze nie wyciaga proszku do prania zasadniczego z tej kieszeni na proszek. Wyciaga tylko do prania wstepnego. Nie mam na naprawe. Sprawdz czy w ogóle ci zagrzewa wode

Gość gość
wiadomo dziecka biega na bosaka. ale nie sa jakies czarne. tylko widac ze sa zabrudzone. ale pralka powinna doprac. a wyglada tak jagby wogole nie byly prane

Gość gość
heh a na innym teamcie Agawa123 pisala,ze ma kase odłozoną:Da tu nie ma na naprawę pralki:D

Gość gość
ubrania wyciagam cieple. ja proszek bezposrednio wrzucam do srodka. bo nie pobiera z przegrodki. tak jak i plynu.

Gość giugugugigi
To może dla odmiany zgłosi się ktoś komu pralka DOPIERA skarpetki? Z mojego doświadczenia wynika, że jeśli skarpetki mają być czyste (cały czas o dziecięcych piszemy, oczywiście), to trzeba je uprać ręcznie z użyciem mydła.

Gość gość
nie dopiera zadna pralka skarpetek. chodzi mi o jasne.?????????

Gość gość
mi dopiera mam czysciutkie, syn chodzi głownie w białych proszek Vizir do bialego pralka whirpool, jeszcze jakies pytania???:)

Gość gość
ja mam tania, ale nowa pralke i nawet czarna podeszwe na skarpetce dopiera:) ale nie uzywam proszku, tylko poduszevzki persila. Wkurzaja mnie tylko skarpetki wpadajace za kolnierz w drzwiczkac, bo się nie dopieraja:) zgubilam gdzies siatke na bielizne, bo pralam je w niej. Moze za duzo prania ladujesz. zostaw troche luzu, ew. namocz skarpetki w vanishu.

Gość gość
stara pralka. niszczy nie dopiera plami mi ubrania. a na nowa nie mamy kasy.

Gość Agawa 123
Pisałam, ze odłozyłam na remonty, w znaczeniu ze juz je zrobiłam, były jeszcze wazniejsze niz ta durna pralka. Teraz musze odkładac na inne rzeczy, ciezkie to zycie... :(

Gość gość
hmm moja tez nie dopiera, ja uzywam płynów do prania woolight.

Gość gość
wstawilam 2 pranie. i cos strzelilo w pralce. i nie dziala. zajefanie- calkiem padla. Jak zyc bez pralki?>/????????????????

Gość młody ale spec
tanio naprawię każdą pralkę, jakie miasto?

Gość gość
skarpetki pierze się W RĘKACH!!!!

Gość sdf
szkoda, że temat zasadniczy 'ROZMYWA SIĘ" Ja mam ten sam problem. Moczę rzeczy przed praniem w proszku i w Wa niszu, nawet do 4 dni !!!! i .....nadal nie doprane! myślę, że to nie problem wody tylko tych niemieckich proszków produkowanych w Polsce. Czuję się obrzydliwie wykorzystywana przez Niemców, bo przecież nie dostaję proszków za darmo, zapłaciłam za pralkę, płacę za prąd płacę za wodę i powtarzam TRZECI raz TO SAMO pranie. Jakoś nabieram przekonania, że pranie tarką i szarym mydłem dałoby lepsze rezultaty.

Gość gość
chyba bym musiala na glowe upasc zeby tracic zycie na pranie skarpetek w rekach jak ktos radzi :) w momencie kiedy paczka skarpetek kosztuje tu gdzie mieszkam jakies 10-15 zl Jak zszarzeja czy zblakna to wywalam i kupuje nowe :)

Gość gość
kup sobie plyn do czyszczenia pralki z Lidla 2 buteleczki za chyba 8 zl, do zmywarek tez jest, wlej do pralki wlacz i poczekaj az wyczysci ja od srodka u mnie to pomoglo bo tez pralka nie dopierala ciuchow