Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijeAmarene

Co myślicie o wykorzystaniu pijanej kobiety Laska pijana dupa sprzedana

Polecane posty

Gość pijeAmarene

domówka, albo inna impra, odprowadzam laske do pokoju albo odwoże do domu nachlaną i ona zaczyna "gre wstępną" zaczyna sie do faceta dobierać, całować sie, potem daje sie macać, zrobić minete, potem ładuje ptaka do dzioba, no i wiadomo co dalej... Czy to jest ok? Wiadomo laska po alkoholu jest chętna, bardziej odważna, ale czy moralnym jest ją wykorzystywać w takim stanie? mimo ze sama sie nadstawia... Czy jednak facet powinien zachować się jak gentelmen i po prostu odwieźć/położyć do łóżka taką dziewczyne i niech śpi... Jak uważacie?

Gość pijeAmarene
Chce uzyskać opinie kobiet na ten temat wszelkie kolejne wpisy z mojego nicku to PODSZYWY

Gość pijeAmarene
za takie komenty dziękuje...

Gość gość
nawet jak byłam bardzo nachlana, to nie byłam łatwa.... nigdy jakoś nie traciłam kontroli aż tak

Gość gość
a jakie byś chciał? facet siedzący w piatek wieczór na forum i pyta o takie g***o. jesteś śmierdzącym gównem bez życia jak 100% facetów tutaj

Gość gość
więc ty zapewne też Panie śmierdzące g***o :D

Gość gość
Po alkoholu człowiek staje się odważniejszy,dlatego uważam,że wykorzystanie pijanej/naćpanej kobiety jest ohydne.Ona nie jest do końca świadoma tego co robi.Poza tym co to za przyjemność?Pachnie mi to g***tem.

Gość gość
Ha ha ha, wspaniała autotyrka :D

Gość gość
jestem kobieta i mam prawo tu siedzieć a ty go nie masz

Gość gość
mialam 14 lat jak mnie upito byłam w towarzystwie tzw "przyjaciół " nie pamietam kedy mi swiat odpłyna zostałam odstawiona pod dżwi klatki cała zakrwawiona na udach jak doszłam do domu to sie na nastepny dzien okazało co sie stało zostałam zgwałcona i n ie sądze żebym sie komus nazucała :( a o tym kto to zrobił przypominałam sobie kilka nastepnych miesięcy:( taki zanik mózgó dostałam ,nie ruszajcie kobit w takim stanie ja miałam mam szok do dzisiaj :( a to już 20 lat

Gość pijeAmarene
ok, wniosek jest jeden Jako gentelmen odwiózłbym/odporwadził/odniośł taką pijaną kobiete do łóżka i niech po prostu śpi zdjąć jej butki, przykryć i haśki :) ZAMYKAM TEMAT kolejne posty pod moim nickiem to podszywy!

Gość gość
pianeAmerikane i tak trzymaj :)

Gość gość
nie czytałem postow ,ale wiem chlopcze idiota z Ciebie maralny i intelektualny daj spokoj dfdzieciaaku ona Cie zle jakczarna wdowa

Gość gość
Słuszny wniosek,ale po co pytać o tak oczywiste rzeczy?

Gość gość
gość z 21.30: Ty mówić polski?

Gość gość
Chodzi mi o tego gościa z wpisu o czarnej wdowie.

Gość gość
nie czytam,powiem idz,dzieciaku spac i powiem nie prędko wlozysz wspulczule

Gość gość
Staszek:Zrozumiesz jak będziesz miał córkę.Nikt nie ma prawa wykorzystywać pijanej dziewczyny.

Gość gość
a mi jak wypiję owszem rośnie ochota na seks.. ale tyko z ludźmi na których ja mam ochotę... w przeciwnym przypadku robię się agresywna i nie dam się dotknąć.. alkohol sprawia że robię się odważniejsza ale w obu kierunkach:) i robię się chętniejsza w kierunku kogoś kto mnie kręci i agresywniejsza w stosunku do tych których nie chcę..

Gość gość
Współczuję osobom,które tylko czekają na okazje.Do tego który rzekomo nie czyta:Mówisz to z autopsji.Trzeźwym nie wkładasz,bo żadna cie na trzeźwo nie chcę,tak?Ja to tak rozumiem.

Gość gość
Ja mam podobnie jak ktoś wyżej. Po pijaku robię się odważniejsza i mogę inicjować seks, ale tylko z osobami, na które normalnie, na trzeźwo mam ochotę. Jeszcze nigdy nie miałam moralniaka i nie żałowałam. Raz mi koleś odmówił seksu, bo był święcie przekonany, że pijana nie wiem co czynię. To było mega upokarzające.

Gość gość
Jak jestes dojrzałym facetem i masz jaja to odmówisz.

Gość wifigdańsk
musisz byc bardzox pijany skoro co chwila zakladasz dziwne tematy zresztą sam nick o tym świadczy.../

Gość pijeAmarene
zgadza się, lubuje w trunkach ale to nie wpływa na moją sprawność psychomotoryczną :)

Gość gość
nudziarz z ciebie co wejde na forum to widze twoje wpisy, jestes chyba jedyna osoba majaca taki styl pisania na forum :O