Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stracilam caly honor

Polecane posty

Gość gość

Stracilam resztki honoru. Wydzwanialam, wypisywalam, wymyslalam. Obdzwonilam zalac sie wszystkim jego znajomym, ktorzy teraz (slusznie) uwazaja mnie za idiotke. Bylam nachalna, namolna, wrocilam do niego po wszystkich klamstwach, ponizaniu i zlu, ktore mi wyrzadzil. Po czym zachowywalam sie jak chora psychicznie bojac sie, ze znowu mnie zostawi. I niewazne, ze zachowywalam sie tak, bo mnie olewal, balowal, cpal itd... A najgorsze jest to, ze kochalam go od zawsze, odkad zaczelam myslec o chlopakach jako plci przeciwnej. Mialam 15 lat, ob 20. Teraz ja mam 20 i choc dotarlo do mnie, ze mnie nie kocha i ze nigdy nie powinnam z nim byc, nie umiem zyc z tym, ze wszyscy wlacznie z nim, jego znajomymi, moja rodzina i mna wiedza jaka jestem glupia, naiwna i ze to bedzie sie za mna cale zycie ciagnelo...

Gość gość
Tak strasznie nie chce mi sie zyc. Bardziej juz nie da sie upokorzyc...

Gość JaItylkoJa
Oj kobitko proponuje ci zapomniec. Nie ponizaj sie nie badz glupia. Mialam podobnie dawno temu a teraz mam kochanego syna i meza choc mam 24 wiosenek i sie smieje z tego co bylo a jeszcz 2 lata temu bym plakala.

Gość gość
Jesli go kochasz to ciezko ci bedzie go zostawic,zapomniec. Ja tez mam z moim chlopakiem rozne problemy ;/ Moze nie takie jak ty,ale mam...i nie kiedy wydaje mi sie,ze nie jest mnie wart,ale jestem z nim,bo go kocham... i jak go tu zostawic ?

Gość gość
Wiesz wszystko mija , wyprowadz sie zacznij od nowa daleko od wszystkich dawnych znajomych. Poznaj nowych ludzi , za kilka lat zapomnisz i inni tez . Ja tez taka byłam ale zmadrzalam , czasami ktoś chcąc mi dociąć zaczyna jakieś dawne tematy wtedy walę głupa i udaje ze nie wiem o co biega i kończy sie story.

Gość gość
My kobiety tak mamy, potrafimy zrobić z siebie idiotki. A oni (faceci) śmieją się z nas i wiedzą że maja nas w garści. Żałosne k***a ale prawdziwe. Wytnijmy sobie te nasze ułomne mózgi, może się coś zmieni. Ja też już zrobiłam z siebie kretynkę więc doskonale Cię rozumiem...

Gość gość
jak bym chciał, żeby jakaś kobieta była w stanie za mną tak tęsknić, nigdy bym jej tak nie zostawił i nie pozwolił na takie poniżenie

Gość gość
Chcesz być z typowym bad boy'kiem-samczykiem alfa, to płać i płacz, dziewczyno.

Gość franciszek papiez
noo widzisz poczytaj wyzej ... wes sie w garsc i to juz , jak najszybciej, ci wszyscy ludzie ci poprostu wspolczuja tylko - tak wlasnie, kazdy rozumie co to 15- lat heeeh... pierwsza milosc, ale musisz sama sie podniesc z tego, wyzej facet tez sie dziwi - poprostu mialas pecha - a zycie toczy sie dalej i teraz ty mu daj lekcje ! - znajdz sobie fajnego faceta i pokaz mu i calej rodzinie na co cie stac !!! - zacznij od dzisiaj i to juz ...

Prawda jest inna niestety. Dla ciebie nic nie zrobił, bo był egoistą. Bo nie Ciebie szukał. Ani TY jego. Zmieni się dla innej. Ponieważ umyka mu spod dłoni życie. A TY będziesz lepszym.

Gość gość
Wspolczujecie autorce? No bez przesady.....uczycie uczuciem, ale godnosc trzeba miec. Kompletnie nie rozumiem, jak mozna sie dla faceta ponizac. Zadna milosc nie moze tu byc wytlumaczeniem, bo milosc to emocje, a czlowiek powinien w zyciu kierowac sie rozumem. Tyle ze najpierw trzeba go miec.

Gość gość
Autorko czy przeszło Ci już ?

też mniie to wkurza, ze to co powinnam i kogo powinnam olać, nie olewam i wyciągam pierwsza ręke do zgody mimio wszystko. czasem czuje sie jak debil

Gość gość
Ninka, a dlaczego nie uczysz się na błędach?

pewnie dlatego ze jestem debilem, zamiast kopnąć w tyłek człowieka którego powinnam kopnąć to jakoś za każdym razem to wszytsko przegryzam w sobie i nie czynie swojej powinności

Gość gość
A co cie powstrzymuje przed kopnięciem go w tyłek?

chyba boje się zosytać sama, mimo to że często są jakieś spięcia to mam z kim pogadać, spotkac sie czasem itd, czasem mnie po prostu uszczęśliwia, robie to dla siebie- żeby mieć kogoś chociaż czasem

Gość gość
Klasyczny strach przed samotnością - każdy się tego obawia, to normalne, odejście to trudna decyzja. Ale pozostając w takim związku będziesz szcześliwa? Pomyśl, czy o takim życiu marzyłaś?

wiem ze to tylko tymczasowe i predzej czy później sie zakończy, pewie niezbyt pomyślne będzie to zakończenie, ale mam jego świadomość. Moze gdybym czuła wsparcie ze strony rodziny czy koleżanek było by inaczej.

Faktycznie, myślałem, że da się Ciebie jakoś pocieszyć, ale byłaś naiwna i głupia. Ba, żałosna. No, ale było minęło, teraz nabrałaś doświadczenia i wiesz żeby tak więcej nie robić. (Tak naprawdę to zrobisz jeszcze tak kilka razy, bo niczego się nie nauczyłaś, przykro mi ale ludzie tacy są.) Lepiej tej historii nie opowiadaj potencjalnym partnerom, bo jakbym się dowiedział, że moja dziewczyna była z ćpunem, to w tej samej sekundzie dostałaby przedrostek ex-.

Gość gość
A może Ci sie tylko tak wydaje, że nie masz wsparcia. Ja w cięzkiej sytuacji zyciowej myslałam, że nie mam nikogo bliskiego i zadzwoniłam do dawnej koleżanki ze studiów. I ona mnie ciagnęła w górę (telefonicznie, bo daleko od siebie mieszkamy). Myslę, ze i Ty znajdziesz kogoś takiego.

Nie sądzę, ale nie wiem na pewno. Myśle że tu działa też przyzywczajenie - złe ale zawsze.

Gość Zolza gość
Tez zrobiłam z siebie debilke , tak jak Ty ale podniosłam sie za jakis czas a koleś jest teraz EX

Gość gość
Ninka , masz zamiar całe życie byc ofiarą? Piękny post napisałaś taki wzruszajacy , przypomniały mi sie młode lata i idiotyzmy które wyprawialam :p Ninka ale teraz masz już 20 lat nie 15 co można było zaakceptować w wieku nastoletnim , to trudno patrzeć przez różowe okulary pózniej . Pracujesz ? Uczysz sie ? Mam nadzieje , ze nie olałas nauki przez cpuna :(

Gość gość
Faktycznie , pięknie napisany post i bardzo wzruszajacy 😍 Ninko wszystkiego najlepszego i myśle , ze już sie ogarnelas ?

Gość Zsazsa
Ninko co u Ciebie ? Dalej jesteś ze swoją miłością ?