Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak okresu test negatywny

Polecane posty

Gość gość

witam, pewnie bylo juz sporo takich tematow ale nie moge nic znalezc kto byl by w podobnej sytuacji do mojej. wiec przepraszam z gory za kolejny taki temat. chodzi o to ze ostatni okres mialam 2 wrzesnia I do tej pory nic, dodam ze cykle mam nieregularne tzn ok 30-32 dni. zawsze staralismy sie zabezpieczac, lecz chwila uniesienia I bum, stalo sie. zrobilam jeden test wyszedl negatywny , po ok tygodniu zrobilam nastepny I tez negatywny, dodam ze mialam w pewnym momencie odruch wymiotny na zapach swoich ulubionych perfum i na papierosy. bole brzucha I wrazliwe piersi co utrzymuje sie do teraz. nie wiem co mam juz o tym myslec. z gory dziekuje za kazda odpowiedz.

Gość korneli1988
kiedy robilas test? moze jest za wczas. sproboj dzisiaj zrobic i daj znac co wyszlo.. ja tez czekam co sie okaze do dzisiaj mialam @ dostac i jak zawsze mnie z tydzien wczesniej na @ bolaly tak teraz nic.. dodam ze my sie staramy o dziecko :)

Gość gość
robilam test w dzien spodziewanej miesiaczki czyli OK 2 pazdziernika i tydzien pozniej, wiec chyba nie bylo za wczas, a dodam ze `uniesienie` bylo ok tydzien po okresie wiec OK 15 wrzesnia.. wiec chyba juz byla pora do zrobienia testu

Gość Anonina
Hej mam podobny problem tylko mój okres (powinien byc 18.10) spoznia sie 10 dni i seks przerywany tylko tutaj wszedł w grę :P Ogólnie to czuje sie super z wyjatkiem pobolewania brzucha a właściwie to jajników - jak przed okresem. Zrobiłam dwa testy ciążowe i negatyw . Czy jest możliwość ,że za wcześnie na wykrycie? Baaardzo bym się cieszyła gdyby pokazały się dwie kreseczki... :) Dodam ,że mieszkam w anglii i ciezko tu z lekarzami.