Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę schudnąć

Polecane posty

Gość gość

Witam , potrzebuję sposobu na pozbycie się zwałów tłuszczu z brzucha. Pomocy, naprawdę nie wiem jak zacząć i od czego. Mam 40 lat, 170 cm i 78kg. Ostatnio waga idzie mi w górę w zastraszającym tempie. Do 35-ciu lat ważyłam nie więcej niż 60 kg , mimo ,że jadłam wszystko. Teraz ograniczam jedzenie , ale tyję cały czas. POMOCY!!!!

Gość elmusiaoli
witaj, ja mam 30 lat i powiem ci ze na diecie jestem od tygodnia juz widze efekty:)

Gość mergeee
czesc , mnie zostalo jeszcze 3 kg i waga stoi i nic. musze schudnac to do sylwka , moge dolaczyc

Gość gość
No niestety, z wiekiem zwalnia metabolizm. Ja też mam 40 i widze, ze kilka lat temu mogłam się napychać jak chciałam i nigdy nie przekroczyłam 60 kg, a od kilku lat się w miarę pilnuję, a waga jest ponad 60.

Gość UlkaT
Tak zwalnia ten metabolizm, a u mnie to szczególnie. Ale poszłam po radę do znajomej dietetyczki i ta mi rozpisała dietę. To pomogło. Potem jeszcze łykałam takie kapsułki http://nutrina.pl/30,african-mango.html i chodziłam na fitness. Po kilkunastu tygodniach pozbyłam się tego okropnego sadełka z brzucha.

Gość gość
w*********j z tymikapsulkami

Gość gość
tez chce z brzucha schudnac , co radzicie jaka diete?

Gość gość
Moja przyjaciolka zawsze byla chuda.Teraz sie to zminilo.Stwierdzila ze z chwila kiedy dobrnela do 40t zaczela tyc.Taki to urok mijajacych latek:) Jest temat o odchudzaniu po 40,moze tam znajdziesz podpowiedzi?

Gość Olcia Dubicka
Sposobów jest pełno ale ja zastosowałam sprawdzony. Mnie tego nauczyła kobieta u której zajmuję się maluchami poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, pozyskałam od niej pierwsze pojemnik w prezencie a też można je nabyć na allegro. Jako że najskuteczniej jest brać je 3 miesiące kupiłam 3 opakowania w promocyjnej cenie. Do tego zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I takim sposobem po miesiącu schudłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z treningu to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam tylko na odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Zdecydowałam się po tym jak dowiedziałam się że tabletki zostały przetestowane przez najwyższego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co ręczy ich pewność a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co umieszcza ich w złym świetle. A w tych tylko naturalne składniki co również zwiększa mój spokój