Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna0873003

Problem z siusiakiem dwu i pół latka

Polecane posty

Gość Justyna0873003

Witam, mam problem z siusiakiem syna. Od jakiegoś czasu regularnie naciągamy z narzeczonym skórę u syna, jak do tej pory wszystko było w porządku, zaczęło być widać żołędź. Niestety narzeczony wczoraj trochę przesadził, w związku z czym za bardzo oderwała się skóra. Teraz syn nie może się wysikać. Każda próba kończy się przeraźliwym płaczem. Narzeczony pojechał do apteki, ja próbuję się dodzwonić do naszego pediatry, niestety bez skutku. Jak ulżyć dziecku, co zrobić żeby się w końcu wysikał (po nocy nie sikał). Czy udać się z nim do przychodni? Doświadczone mamy, pomóżcie...

Gość to ja marleńcia
okłady z rywanolu mu rób i dużo kremu mu nakładaj tak żeby było tam tłusto mniej go przy sikaniu będzie piekło no i wietrzyć musisz szybciej się goi

Gość Justyna0873003
tyle że on nie chce chodzić teraz z odsłoniętym... Bardzo boi się bólu. A jakimś specjalnym kremem mu to posmarować?

Gość to ja marleńcia
Sudokremem jest tłusty

Gość Justyna0873003
lobie się bawić siusiakiem syna

Gość gość
wsadz go do cieplej wody, wtedy na pewno sie wysika bo nie utrzyma . naparz mu rumianku.i niech w tym posiedzi

Gość Justyna0873003
narzeczony kupił pimafucort, już synkowi posmarowaliśmy. Teraz musze chwilę odczekać i włożyć go do wanny/miski żeby się wysikał, tak radziła pani w aptece. Dzięki za poważne odpowiedzi, reszty nie komentuję, nie będę się zniżać do waszego poziomu.