Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panda111

pies kicha po obudzeniu

Polecane posty

Gość panda111

witam, tez to zauwazyliscie u swoich psów czy tylko moje tak robia? Wiekszy pies (sznaucer) spi u mnie w pokoju. Po obudzeniu robi kilka kroków, przeciaga sie i kicha...zwykle 2 razy. Potem schodzimy na dól po schodach i na dole znów kicha. Niedawno zauwazylam ze mniejszy pies zaczal robic podobnie. Nasladuje wiekszego? Jest to niezalezne od pory roku.. Czy Wasze psy tez kichaja po obudzeniu? :-D

Gość gość
Dziwne..A moze po wstaniu z lozka zapalasz papierosa,uzywasz perfum,lakieru do wlosow?Moj wowczas kicha.Psy miewaja tez alergie,moze to jest powod?Bo gdy drugi pies zaczyna psikac,to raczej nie przypadek.

Gość panda111
hej, nie pale, nie uzywam nic... ide do toalety pól przytomna... kichniecia maja miejsce zaraz po tym jak "wstajemy" Drugi pies spi u córki w pokoju. Gdy juz razem w trójke schodzimy na dól psy znów kichna z 2 razy i potem nic. Pewnie ze psy reaguja na zapachy ale ja tez jest na ich punkcie przewrazliwiona i uzywam jak najmniej detergentów i perfum.. Moze majá alergie na kurz/roztocza? No ale wtedy by kichaly czesciej a nie tylko po obudzeniu.. Ciekawi mnie dlaczego tak sie dzieje, dlatego zapytalam czy ktos tez to zaobserwowal ;-)

Gość gość
Panda mój pies też kicha i wiesz też mam sznaucerka:D

Gość panda111
czyzby sznaucerom wchodzily wásy do nosa? I stád to kichanie? Mój mniejszy pies to papilon (juz go mamy od prawie 3 lat) wiec podejrzewam ze podpatrzy/podsluchal wiékszego i zaczál go nasladowac.. generalnie dziwne zjawisko ;-)

Gość gość
Najlepiej zapytaj fachowca albo zajrzyj na www.mojpies.com bo to interesujące miejsca dla właścicieli psów, jest też tam forum, na ktorym możesz zapytać się o to specjalisty.