Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z powaznym dylematem

jak dlugo zdrowa kobieta wytrzyma bez seksu

Polecane posty

j.w.

Ja-z dużymi potrzebami-najwięcej wytrzymałam 3 miesiące, ale z braku mojego faceta przy mnie(pracuje za granicą) wytrzymałabym i dłużej. Wszystko zależy w jakiej sytuacji kobieta jest.

Gość gość
ja juz 2 lata nie mam faceta a wczesniej seks byl codziennie, bo lubie:) i jakos sie trzymam choc nie wiem ile wytrzymam jeszcze ...

Gość gość
A ile wytrzyma 40 letni mężczyzna? Nie liczac masturbacji... mozliwe to w ogole, zeby ponad rok dal rade bez kobiety?

bo poznalem kobiete,chcialem juz czego wiecej(znamy sie 2 miesiace).zapytalem kiedy miala ostatni raz seks a ona,ze ponad 3 lata temu.nie sadze by klamala.zastanawiam sie czy nie jest przypadkiem oziebla.nie ukrywam,seks jest dla mnie wazny.ona ma 32 lata.

Gość Fajna Kobieta
Wszystko mozliwe. Kobieta ma potrzeby ale nie musi sie kochac z facetem... I lata mijają !!!

Sprawa otwarta jest. .Według mnie ostatnio zauważyłem że spoko do 2 lat.Potem już ma znajomych dłużej czy krócej bywajac z nimi.

Gość gość
Można i dłużej niż trzy lata. To jest indywidualna sprawa.

Gość gość
nie wiem jak długo ;) myślałam że ten temat nie będzie mnie dotyczył do czasu...;) spotykamy się bardzo rzadko a intymnie jeszcze rzadziej :( i czasami zastanawiam się czy faktycznie TAK działam na Niego jak mówi brakuje mi Go również fizycznie a to dopiero ( kolejny raz :( ) dopiero miesiąc 😭

Gość gość
jesteśmy z moim partnerem na odległość od 8 miesięcy(związek 11 lat) i chodzę po ścianach dosłownie już. Jestem już o krok od przespania się z jednym mężczyzną,wczoraj mało naprawdę brakowało...

Gość gość
nie wiem, jak zdrowa, ale ja juz nie czuje sie zdrowa, wiec moje iles lat sie nie liczy. Mi juz padlo na glowe:/ I to wcale nie jest tak, ze czlowiek o tym nie mysli. Ja juz myslalam w tych kategoriach o: policjancie, z ktorym rozmawialam -koledze -panu, ktory remontowal u sasiadow ...dalej nie licze, bo wyjde na zdzire. Przed dzialaniem powstrzymuje mnie strach przed chorobami, ciaza, przed trafieniem nad chama z kompleksami ktory moze sie potem nie odczepic, zasady moralne..itd itd A ja bede stara i brzydka juz calkiem to sie zdoluje do reszty:/

Gość gość
haha mam tak samo jak koleżanka wyzej. Tez zwiazek na odległosć, i tez zaczelam swirowac. Nie wiem co zrobie, chyba pójdę w długa...tak się nie da zyć

Gość Ona30_
ja po 5 letnim zwiazku, zaraz poszukalam sobie na sex w sumie nieplanowany juz po 1, 55 miesiacu nie uprawiania sexu.Pozniej poszlo juz sporadycznie i spontanicznie , jak oboje sa chetni to sie kochaja i nikomu nic nie mowia :)

Gość gość
bez seksu nawet kilka lat ale nie bez masturbacji czasami jej potrzebuje

Gość gość
Zupelnie bez niczego wytrzymalam 6 m-cy. Mielismy przerwe z facetem i podobno on tez nikogo nie mial. Ja juz wczesniej mialam dlugie przerwy wiec wiem, ze moge dlugo wytrzymac ale zastanawia mnie czy 33-letni facet da rade tylko na recznym przez pol roku?

wydaje mi się facet i kobieta wytrzyma tak samo dłuugo jak sie bedzie masturbował

Gość gość
a moja to 3 dni nie wytrzyma :D

Gość ONA XXX79
ja juz nie wytrzymuje gg 47009123

Gość gość
chlopie tylko nie daj sobie wmowic ze ona czekala na tego jedynego.kobieta ktora nie ma seksu kilka lat jest oziebla.normalny czlowiek tyle nie wytrzyma.potem da ci raz w miesiacu bo dla takich cnotek seks to rzecz zbedna.nie pakuj sie w to🖐️

Gość gość
Ja jestem bez seksu i nie wytrzymuję,, na głowę mi pada :P

Gość wiec o co kaman
:P