Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żółte włosy po farbowaniu

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny pomóżcie tydzień temu położyłam farbę na włosy nie wyszedł taki jak chciałam wiec po 2 tygodniach położyłam rozjasniacz i wyszły mi żółte odrosty co mam zrobic czy płukanka fioletowa mi cos pomoże????

Gość gość
Wszystko zalezy od tego jaki stopien żółci masz na tym odroście, bo fioletowa płukanka nie ze wszystkim sobie radzi. MOżesz na ten odrost położyć farbę np palet c10 i to zniweluje tą żłóć.

Gość gość
albo jakąś inna farbke która jest chłodnym odcieniem, najlpeiej jesli ma oxydant 9% a nawet 12% w zaleznosci od tego co ty na tej glowie masz.

Gość gość
Dziękuje za pomoc będę próbować :)

Gość gość
Pierwsze połóż na odrost a na ostanie 10 min przeciąg na reszte włosów zeby kolor wyszedł równomierny. Czasami chłodne farby daja siwawą poświate ale ona szybko sie wymyje więc nie ma co panikować w chwile po farbowaniu.

Gość margerittaa
Uzywam tej farby od kilku lat. Moj odccien to C10, jest to jedyna farba ktora rozjasnia moje wlosy na piekny jasniutki kolor bez wczesniejszej dekolaryzacji. Zawsze do niej wracam. Co prawda niszczy wlosy jak kazda farba rozjasniajaca i smierdzi przestrasznie ale jest to do zniesienia.