Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

były chłopak

Polecane posty

Gość gość

z którym nie widziałam się 4 lata zadzwonił do mnie tydzień przed swoim ślubem. Płakał przepraszał, błagał. Mówił że kocha że nie zapomniał, błagał o spotkanie i przeprosił za to że zranił. Ale ślub po tygodniu wziął. Byłam zdziwiona i to bardzo. Sama jestem w dobrym związku od 3 lat. Faceci są dziwni. Można mieć owszem wątpliwości ale nie aż takie chyba.

Gość gość
Nachlal się na kawalerskim i na wspominki go wzięło! Gdyby Cię kochał to podczas tych 4!!! Lat nie widzenia się...podejmowalby próby kontaktu i spotkalibyscie się.. Napił się ot co! A tak swoja droga to idiota z niego do potęgi!

Gość gość
idiota ale trzeźwy umiem poznać po głowie w tel że ktoś jest pijany. Liczył biedak że go przed niechcianym małżeństwem uratuje

Gość gość
też myslę, że na kawalerskim, do mnie tez keidys byly chlopak zaczal pisac smsy na kawalerskim, a potem byla cisza. Okazalo sie, ze byl wtedy na wieczorze kawalerskim u kolegi, ktory mial za tydzien brac slub... wypil za duzo i sobie o mnie przypomnial.

Gość gość
a ja bym się z takim spotkała. Stara miłość nie rdzewieje. Ale miałam jak na razie 1 chłopaka tylko

My ludzie jesteśmy głupi. Jesteśmy w stanie poddać się rutynie zamiast poszukać coś lepszego. A... potem ... dalsze szukanie.