Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marihuana a Karmienie piersią

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się czy np jeden buch raz na dwa tygodnie może zaszkodzić dziecku karmionym piersią ???????? Proszę nie krytykować tego bo i tak mnie to nie obchodzi!!

Gość gość
Jak naturalna i bez kwasów, to nawet nie poczuje.

Gość gość
oczywiście, że może zaszkodzić dziecku! jeżeli nie umiesz się powstrzymać od palenia marihuany to znaczy, że masz problem i powinnaś się leczyć

Gość gość
jak chcesz palic ziolko to dziecko karm mm nie truj go!

Gość gość
hahahah nie jestem uzależniona moge nie palic w ogole poprostu sie zastanawiam tylko nie pije nie pale papierosow jestem na specjalnej diecie nie ma mi nikt nic do zazucenia jestem dobra matka poprostu chcialam sie dowiedziec czy to moze zaszkodzic kazdy ma prawo czasami do czegos innego niz codziennosc

Gość gość
jeden raz na pewno nie zaszkodzi na pewno papierosy bardziej szkodzą dziecku a ile jest matek co karmi i pali papierosy ?? bardzo dużo !!

Gość gość
mam nadzieje, że po tym jednym czy dwóch buchach nie zajmujesz się dzieckiem sama

Gość gość
tez mam nadzieje ze nie zajmie sie sama, a wlasciwie ze zajmie sie nim opieka :O i szpital :O

Gość gość
karm dziecko mm i pal ile chcesz

Gość gość
hahahah chyba napisalm ze nie palilam tylko chialam sie dowiedziec czy moze zaszkodzic ?? a zreszta po tym nie tracisz swiadomosci jestes w pelni normalny !!

Gość gość
nie wmawiaj mi, ze po trawie jest się normalnym, bo paliłam niejednokrotnie, wiec doskonale pamiętam jak to jest

Gość gość
hahaha masakra jakie tepe rury tu są !! ludzie dewoty j****e co wy piszecie !! hahahahahahahahaha jest tu ktos kumaty ?? chyba wygineli tacy ludzie

Gość gość
to chyba ciebie wymiotlo hahaha

Gość gość
ty jesteś za to z******ta i kumata, bo jarasz- no na serio powód do dumy, że ja p*****le

Gość gość
ty k***a tepa ruro naucz sie czytac gdzie tu jest napisane ze ja jaram????

Gość gość
wiesz co, święta nie jestem, ale w życiu nie wpadłabym na tak kretyński pomysł, żeby jarac mając pod pieką dziecko, a w dodatku karmić je piersia, twoje posty pokazują jak pusta i nieodpowiedzialna jesteś, szkoda dziecka i żebyś nie płakała, jak stanie się cokolwiek złego, jak będziesz w stanie nadmiernej euforii

Gość gość
gdzzie jest w tym wszystkim ojciec dziecka- pewnie sam cpie ile wlezie a mamusia teskni za tym stanem i tera sie wypytuje bo wie ze to niedobre ale ma andzieje ze ktos napisze ze wszystko w porzadku i bedzie miala wymowke :O

Gość gość
jezeli trawa jest dobra holenderska to uwierz da ale jezeli przenika do pokarmu to dziekuje za odpowiedz bo wlasnie o to mi chodzilo !! bo nigdzie nie ma informacji na to czy przenika i szkodzi dziecku !!

Gość gość
oby psiarnia wpadla jak zapalisz bucha oj oby oby :O nie chcialabym takiej matki... nigdy nie wiesz co bedzie a noz by sledzili dilera i cie zamkneli za posiadanie? i tak bywa, co bys powiedziala dziecku? dbrze ze ja mialam normalna matke :O

Gość gość
mieszkam w Holandii i nawet tu matki palące są jednak mądrzejsze

Gość gość
takich rzeczy sie nie ryzykuje majac dziecko... nawet jakby nie przenikala...

Gość gość
tak teskni strasznie hahah ale wy jestescie tepe idiotki a kto wam powiedzial ze trawa jest szkodliwa bo jak narazie nie ma takich badan na to ze ziolo szkodzi !! szkodzi alkochol paierosy a ziolo nie ! wiec tepe idiotki ryj dewoty j****e

Gość gość
tak spoleczniaro idz zadzwon na policje ja tez mieszkam w holandi i nie powiedzialabym ze sa takie madre jak mowisz!!

Gość gość
właśnie widać jak nie szkodzi- ciebie juz upośledziła patrząc na słownictwo, mam wielu znajomych, którzy twierdzili, że marihuana nie szkodzi i nie uzależnia- wielu z nich, to teraz wraki ludzi, ale rób co chcesz, patologia i tak wieje na 1000 km

Gość gość
no i własnie dlatego Polacy mają w Holandii taka, a nie inną opinię- zjarać się, nachlać i wstyd robić- gratuluję ci intelektu- powalający

Gość Haneczkaaaa
"Gandzia " sama w sobie składa się w 85% w DWUTLENKU WĘGLA. Wiadomo ze CO 2 nieodwracalnie niszczy szare komórki mózgowe !

Gość gość
hahahahaahhaahahhaha tepaki

Gość ludzki ktoś
macie takie straszne zdanie na temat marihuany a tak na prawde to chyba g***o o niej wiecie. Nic się nie martw. Lepiej na razie daj na wstrzymanie, ale jak już bardzo byś chciała to a to i tak musiałabyś odstawić maleństwo od piersi chociaz na 72h przy jednorazowym zapaleniu. Bo jak częściej to marihuana zostaje dłużej w organiźmie i ten czas się wydłuża.

Gość gość
pojęcie polaczków na temat ziółka jest na poziomie zerowym jak widać :) ciemnogród totalny, typowe polactwo.

Gość Leonalewis
Jezu ludzie z ciemnogrodu!!! Nie martw sie maluszkowi nie zaszkodzi ;) nie słuchaj tych matek , które by Cie za to ukamieniowaly, pewnie same nie raz paliły fajki albo Piły wino które ponoć nie szkodzi ... Lol... Osobiście uważam, ze nie wpływa to na maluszka czy w ciąży czy podczas karmienia, jedyne co mnie zastanawia to to czy nie wpływa na ilośc produkowanego mleka ;) a tu ciekawy artykuł :D http://www.spliff.pl/medycyna/item/1183-zielone-dzieci