Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotkaa22

przespałam się z zajętym

Polecane posty

Gość migotkaa22

Hej Nasz znajomy mial urodziny I spotkalam sie z nim w klubie. Ja bylam z kolega a on ze swoja dziewczyna. Nie moglismy oderwac od siebie wzroku, intrygowaly mnie jego oczy a on szukal ze mna ciagle kontaktu. Był dla mnie zagadka. Pare dni po imprezie wyslalam mu zaproszenie na fb, on wyslal wiadomosc I tak od slowa do slowa poprosil o moj nr telefonu. Zaczelismy prowadzic dlugie rozmowy I pisac smsy przez caly dzien. Spotkalismy sie w koncu on mnie pocalowal I skonczylo sie na tym ze wyladowalismy w lozku u niego w domu. Mielismy wyrzuty sumienia nie mielismy sie juz spotkac dla jego dobra ale znowu sytuacja sie powtorzyla. Chce to skonczyc, widzialam ze mu ciezko nie raz opowiada o niej ze jest z nia szczesliwy. Ost przestalam sie do niego odzywac on tez nie pisze chce to skonczyc bo zniszcze ich zwiazek ale czuje do niego silna chemie.. pomozcie.

Gość gość
Głupia baba, która myśli tylko... (no właśnie czym? Jajnikami?). Żałosne.

Gość gość
szmaty padliną śmierdzące

Gość gość
Opisz jak to zrobił, że Cie zaciągnął do łóżka wypróbuje patent :P

Gość gość
w czym ci mamy pomóc? bo nie rozumiem o co dziewczyno pytasz... chwalisz się czy żalisz z pełną świadomością to zrobiłaś, to teraz nie pleć głupot o wyrzutach sumieniabo to dziecinne

Gość migotkaa22
Dodam że mamy wspólne zainteresowania- lubimy bardzo jeść.

Gość gość
Juz zrobili z ciebie szmate.... Wcale nie jest latwo walczyc z silnym pozadaniem

Gość gość
Autorko, potrzebujesz mocnego rrznięcia i tyle:) podobało ci sie i nie dorabiaj do tego ideologii czysty seks

Gość gość
A ja juz ponad rok spotykam sie z zajetym jak tylko moze i przyjezdza do mnie i zawsze zjedzie mnie tak ze mam spokoj do nastepnego razu i nie czuje ze jest zajety bo jest lepszy od tego wolnego z ktorym sie ostatnio bzykalam

Gość gość
Powiem ci tak, na strosc pamieta sie tylko takie chwile, jaka najpiekniejsze, najbardziej intensywne. To jest sens zycia. Kto sie nigdy nie zakochal, nie uprawial namietnego seksu zmarnowal zycie

Gość gość
jaki d**ek. przespal sie z inna majac dziewczyne i jeszcze nie zamierza jej o tym powiedziec. faceci to klamliwe szuje.

Gość gość
Bu ha ha ha No, tak, w takim razie każdy kto nie zdradza- nie żyje pełnią życia?? żenada

Gość gość
ale dlaczego ty masz wyrzuty sumienia ????? to ON POWININ JE MIEC ! On zradzil!!!!! ma dziewczyne i pieprzy sie z inna. zgadzam sie z powyzszym. Jak facet ma okazje to KAZDY bez wyjatku zdradzi. zdrady i klamstwa to domena mezczyzn.

Gość gość
Ja sie rznelam z zonatym w samochodzie, nigdy tego nie zapomne.

Gość gość
Nawet jest lepszy taki seks, bo nie masz zadnych oczekiwan, zadnego zalu, strachu.

Gość gość
daj sobie spokoj, niczego zlego nie zrobilas, on wiedzial, ze ma dziewczyne i on powininen sie tym matrwic, nie ty. mozesz robic co chcesz, nie masz zobowiazan, jak tak bardzo chcesz wziac na siebie jego i tylko wylacznie jego wine po powiedz o tym jego dziewczynie jakiego ma choja przy boku.

Gość gość
Wole byc k***a niz zgorzkniala jedza

Gość gość
ze co?? widzialas ze mu ciezko? ty widzisz co sama napisalas? mowil ci wiele razy ze jest z nia szczesliwy i chce to skonczyc co bylo przygoda z toba. najzwyklej w swicie zabawil sie z toba i toba. dalej bedzie z nia szczesliwy, a ona sie o tym nie dowie. moze wczesniej tez zapinal inne a ze swoja jest bo mu tak wygodnie. zenada. dalas sie posunac kolesiowi, bo moze potrzebowal urozmaicenia w swoim szczesliwym zwiazku. zal.

Gość gość
głupia jest jego dziewczyna że jest z nim, a tyle porządnych jest samych

Gość gość
Jestem k***a :) jestem porzadnie zerznieta i zaden facet sie na mnie nie wyzywa. Wole taki seks, czysta przyjemnosc bez cierpienia

Gość gość
//19.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość głupia jest jego dziewczyna że jest z nim, a tyle porządnych jest samych /// glupi to jestes ty. ona nic o tym na bank nie wie, ze jej chlopak na boku zapina inne laski. zal dziewczyny, ze jest z takim zakamuflowanym draniem :(

Gość gość
wszyscy faceci to puszczalskie szmaty:O

Gość gość
Nie, ale tacy sa rozchwytywani. Pewnie dlatego, ze ciagnie swoj do swego.

Gość gość
gość wszyscy faceci to puszczalskie szmatypechowiec.gif xxx Nie szmaty tylko doświadczeni a przecież z tego powodu szufladkujecie facetów. Jak uprawiał seks to super a jak miał dużo lasek to już w ogóle młody bóg

Gość gość
A ja sypiam z żonatym. Jakby nie chcieli tego to by się nie puszczali