Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorkatematuuuu

Przyjazd chłopaka jak przekonać mamę

Polecane posty

Gość Niunia1805

Ja mam 17 lat. I jestem z chlopakiem od roku. Ale nie uprawiam seksu jeszcze. I moja mama nie miala nic przeciwko ze moj chlopak spal u mnie ze mna w lozku na weekendy mieszka 30 km ode mnie. Pozwolila mi spac z nim bo ma do mnie pelne zaufanie. Fakt ze pierwsze miesiace spal na materacu a potem sama mama mi powiedziala ze moze ze mna spac bo mi ufa. ! Wiec nie klepcie bzdur ze jest za mloda. To jej zycie i tez ma swoj wybor... Moj chlopak spedzil ze mna cale wakacje u mnie w domu i spal 2 miesiace i mamie tez sie nie widzialo to ale widziala ze jestem szczesliwa i przymykala oko na to. Jezeli rodzic widzi ze naprawde ich dziecko jest szczesliwe to sie godzi na wszystko aby bylo jej dobrze. Takze po prostu idz do mamy porozmawiaj z nia na spokojnie powiedz zeby nie krzyczala bo chcesz tylko porozmawiac.i zapewnij jej ze moze ci ufac i ze jestes rozsądna i nic zlego sie nie stanie. Powiedz ze spi vi sie dobrze kiedy kyos kogo kochasz nad zycie przytuli cie na dobranoc i zasniesz przy jego boku. Zapytaj czy mialaby cos przeciwko gdyby spal z toba a jesli tak to dlaczego. Porozmawiaj z nia na spokojnie. Ludzie mysla ze jak 17 latka spi z facetem to sie pieprzy kurwa dzien i noc. A oni kurwa sa nie lepsi. Rodzice tez uprawiali seks na 1000%. Po prostu nie chxa sie przyznac do tego. Wiec... Inni ludzie postepuja tak samo a naawet maja gorsze rozumy niz dzisiejsza mlodziez... Wiec jezeki jestes rozsądna i mądra to mysle ze nie ma nic przeciwko temu abys spala z chlopakiem w 1 lozku. :) Trzymam kciuki i musi byc dobrze. :) 😊😊