Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stala klientka

obsługa

Polecane posty

Gość stala klientka

Jestem stałą klientką BOTI w Chodzieży obsługa fatalna szczególnie jedna dość specyficzna sprzedawczyni,od samych drzwi jest się atakowanym,podbiega piszcząc i chodzi za człowiekiem jak za złodziejem!wciska buty byle tylko je sprzedać.Słychać ją na całym sklepie gdyż nie mówi tylko krzyczy:(Zero profesjonalizmu.Kupowałam ostatnio buty dla dziecka koniecznie chciała wcisnąć buty o numer za duże uzasadniając że na dłużej starczą ABSURD!!Kolejna sprawa,która kole w oczy na tym sklepie obowiązują koszulki firmowe ale niestety nie na każdą z pań one rozmiarowo pasują.Nie chcę oglądać czyiś gabarytów w taki sposób,bo tu i ówdzie się coś tam wylewa!!!

Gość gość
masz problem dziewczyno

Gość gość
potwierdzam z całą odpowiedzialnością!!!!!

Gość gość
jest coś w tym prawdy i nie rozumiem tego oburzenia i takich epitetów no chyba że nic innego nie potrafi pisać oprócz jednego słowa!ŻAL:(

Gość pociąg
Moja opinia o tym sklepie jest niestety podobna czyli nie do końca podoba mi się obsługa,atmosfera,profesjonalizm,a raczej jego brak-niestety:(i szczerze mówiąc nie trzeba się tak oburzać gdy ktoś chce wyrazić swoją opinię.W granicach przyzwoitości i smaku:)Pracuję w Banku wiec wiem jacy są klienci,ale klient nasz pan i nie ważne,że nie ma się humoru lub ma się gorszy dzień uśmiech przede wszystkim.A w tym sklepie to tak jak za karę szczególnie jedna z pań:(zwłaszcza reklamacje ją drażnią. Kto jest odpowiedzialny za opiniowanie bo z pewnością nie ona!!! co za przekręt! NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ!rzecznik praw konsumenta i do przodu:)to są nasze pieniądze!proszę pani estetyka na sklepie przede wszystkim!to jest naprawdę nie smaczny widok.

Gość pustelnia
Jak tak czytam te wpisy to,stwierdzam,że nie jestem sama z moimi odczuciami na temat obsługi w tym sklepie:(a w szczególności reklamacji,w jaki sposób są one rozpatrywane i jakie jest wówczas podejście do klienta:(jak zło konieczne.A jak się człowiek odezwie w sposób,który nie spodoba się sprzedawczyni to reklamacja jest nie zasadna.Pytam się jak to jest?Absurdalna procedura czy jak to tam nazwać,kilka razy ponawiałam reklamację tych samych butów,nie zgadzając się z uzasadnieniem,aż do tego doszło,że zgłosiłam tę sprawę do rzecznika praw konsumenta i wówczas CUD!!reklamacja okazała się ZASADNA!!ludzie bo jak może reklamacje rozpatrywać osoba nie kompetentna i nie przeszkolona w tym temacie.To jest szok!!!!

Gość schola
Ja również chciałabym wypowiedzieć się na temat reklamacji w tym sklepie.Miałam nieprzyjemne starcie z panią prawdopodobnie ,,kierownikiem"sklepu.Okazało się że ów pani opiniowała moją reklamację i była nie zasadna!zdziwiło mnie to więc chciałam się dowiedzieć dlaczego i na jakiej podstawie tak została zaopiniowana?no i tu się zaczęło!była bardzo niemiła,podniesiony ton głosu jakieś dziwne aluzje,że źle użytkowane obuwie,itd...śmieszne!!!!ale nie dałam za wygraną i chciałam aby wytłumaczyła mi jak może opiniować reklamację osoba nie przeszkolona stwierdziłam,że zgłoszę tę sprawę do rzecznika praw konsumenta bo nie zgadzam się z wcześniejszą opinią i tak też zrobiłam no i wygrałam:)