Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka jest możliwosc ze jestem w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Ze swoim chłopakiem kochałam się 27 września. Jestem młoda, bo mam dopiero 16 lat, on jest trochę starszy, ale oboje jesteśmy dojrzali. Zabezpieczamy się tylko prezerwatywą. Tamtego razu ani ona nie zsunęła się ani nie pękła. Było po prostu bezpiecznie. 14go października powinnam jednak mieć okres, a go wciąż nie ma. Jutro rano zrobię test ciążowy, który dzisiaj kupiła. On bardzo mnie wspiera, przejrzeliśmy chyba całą siec na różne tematy. Byłam ostatnio chora, codziennie cwicze, biegam raz w tygodniu, a do tego dużo stresu związanego ze szkoła, a teraz na dodatek z myślą o ciąży...

Gość gość
Po co zakładać dwa te same tematy?

Gość gość
Trzeba mieć wiedzę aby się bzykać.Najlepiej uczyć się jej w szkole,a potem otwierać c**ę

Gość gość
Jeśli się zabezpieczacie to nie powinnaś się martwić. Jeśli obawiasz się ciąży to na drugi raz współżyjcie tylko w dni niepłodne. Możesz je łatwo wyznaczac np Afrodytą na ślinę - to taki tester. Opóźnienie może być wynikiem zarówno uprawiania sportu jak i stresu, więc nie martw się na zapas

Gość gość
16 lat i bycie dojrzalym sie wyklucza. Poza tym Twoj temat dowodzi ze dojrzala nie jestes.