Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż chce mnie namówić na czwarte dziecko bo chcę syna.

Gość gość
a co jak urodzi się córka?

Gość gość
a jakie jest Twoje zdanie na ten temat? chcesz czy nie chcesz kolejnego dziecka, Ty musisz sobie odpowiedzieć na to pytanie.

Gość Autorkagość1
To ja autorka ja nie chcę kolejnego dziecka, pytałam się męża co się stanie jak to też będzie dziewczyna a on powiedział że wtedy da spokój. Mój mąż urodził się w takiej rodzinie gdzie to synowie są ważni bo to oni przekazą dalej nazwisko rodowe.

Gość gość
to powiedz mężowi, że za to czy będzie chłopiec czy dziewczynka odpowiedzialne są jego plemniki i czasami bywa tak, że niektórzy panowie zdolni sa do płodzenia dzieci tylko jednej płci

Gość gość
Jak ty nie chcesz to mu to powiedz i tyle. To ma być wspólna decyzja a jeśli Ty masz wątpliwości to nie ma o czym mówić. Ja mam jedną córkę a wiem że mąż bardzo chciałby mieć też syna. Czasami dogaduje że będziemy mieć tyle dzieci aż będzie syn. Ja to obracam w żart ale Powiedzialam mu wyraźnie że nie chce mieć drużyny piłkarskiej i troje dzieci to maks i to nie prędko. Córka ma 7 miesięcy a ja nie chce drugiego przez najbliższe minimum 4 lata i on to akceptuje mimo iż widzę że bardzo chciałby kolejne dziecko to zdaje sobie sprawę że najpierw musimy coś osiągnac.

Gość gość
jak macie 3 córki to czwarta też pewnie będzie dziewczynka

Gość gość
"bo on przekaże dalej nazwisko rodowe" mój mąż jest jedynym synem, i wziął moje nazwisko bo nam się bardziej podobało :] Mój ojczym również wziął nazwisko nasze, bo jego źle się kojarzyło :]

Gość gość
kiedyś myslalam o 4 dzieci, ale w dzisiejszych czasach to max 2, mam już rocznego syna, wiec kolejne moglaby być corka, jednak zadreczac się tym nie mam zamiaru, jeśli bylby drugi syn to będzie kolejne male wielkie szczęście, u mnie w rodzinie najpierw była moja siostra, potem ja i trzeciego tata strzelil synusia i na tym zakończyli produkcje;D

Gość gość
to się chyba potwierdza, że tylko patologia sie płodzi w liczbie większej niż 2 sorry,a le co to za gadanie jest??? syn wartościowszy....jesteście ze sredniowiecza? ty jesteś w ciaży i ty rodzisz i on tobie dyspozycje wydaje...żałosne mentalne patole- niestety