Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pedicetamol na kolke

Polecane posty

Gość gość

witam moj synek ma 3 miesiace. Na kolke nie pomaga mu nic, jedynie katater rektalny chociaz zaraz znow placze mimo odgazowania brzuszka. Czy moge mu podac polowe dopuszczalnej dawki paracetamolu w syropie (pedicetamol), zeby przyniesc mu ulge w bolu?? czy to w ogole cos da?

Gość gość
zwariowałas chyba kobieto, na kolke nic nie pomaga trzeba to przetrwac, chyba nie zamierzasz faszerowac dziecka przez kilka tygodni lekami przeciwbólowymi??!!! żaden srodek przeciwbólowy nie pomoze na kolke

Gość gość
tylko spytalam, on ma kolke raz na jakis czas i po prostu strasznie mnie boli to jak on placze i chce mu przyniesc ulge.. nie mam zamiaru go faszerowac non stop tyle tygodni tylko, jesli to by cos dalo, to w krytycznych przypadkach... ale skoro piszesz, ze nie pomaga to dziekuje za opinie. Nie bede go ''faszerowac''.

Gość Nsa

Mojemu synkowi pomaga pedicetamol .. nie sądzę że to FASZEROWANIE . Boli go bardzo i nie może zasnąć .  Jest strasznie zmęczony ,  zaśnie na 10 min i znów się budzi .  Nie mam zamiaru patrzeć jak się męczy skoro można mu pomóc ..