Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość19

Jak odzyskać na nowo zaufanie byłej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość19

Witam ;) mam pewien problem, ponieważ jakiś dłuższy czas temu zostawiłem swoje dziewczyną dla innej. Bardzo tego żałowałem. Starałem się, robiłem wszystko żeby była dziewczyna wróciła do mnie. Kilka dni temu odezwała się, mówiąc że przemyślała sobie to wszystko jeszcze raz , bo każdy z jej znajomych mówił jej jak bardzo mi na niej zależy i wogule. Postanowił, że wybaczy mi to i że możemy zostać przyjaciółmi ale na nic więcej nie mam liczyć. Odrazu się ucieszyłem i zgodziłem żeby tak było, lecz kocham ją! i nie chcę być tylko dla niej przyjacielem, chcę żebyśmy znowu byli parą;) czy mogli byście mi doradzić co mógł bym zrobić aby odzyskać jej zaufanie jeszcze raz ? I żeby ona również nabrała chęci do tego aby jeszcze raz spróbować. ;)

Gość gość
Jesteś głupcem, skoro zgodziłeś się na tak upokarzającą propozycję.

Gość gość
Sa dwa warianty: albo chce zacząć od właśnie przyjażni, bo potrzebuje czasu albo chce się Tobą pobawić, tak jak Ty nią sie zabawiłeś i kopnie Cie po jakimś czasie w zad:D

Gość gość19
Przypuszczam że to raczej jest ten wariant pierwszy, ponieważ chce być narazie ze mną przyjaciółmi, żeby nabrać znowu do mnie zaufania. nie mogła odrazu do mnie wrócić po tym co jej zrobiłem. I rozumiem to że tak postąpiła. Tylko chciał bym od was takich porad, które by mi pomogły w tym aby nabrała do mnie tego zaufania, i sama też chciała spróbować jeszcze raz być ze mną parą. Jak narazie mówi , że być ze mna jest dla niej jest nie realne. Trochę mnie to martwi, bo nie wiem czy ona nigdy więcej nie chciała by spróbować.

Gość gość
porady? właściwie to pomoże cierpliwość i upór w dążeniu do Twojego celu. Musisz na nowo stać się dla niej kimś wyjątkowym, sprawiać jakieś miłe niespodzianki (nie koniecznie kosztowne, bo może uznać, że chcesz ją sobie kupić), odprowadzaj ją do domu, albo jak będzie wracać sama każ jej wysłać esa po dojściu - ogólnie troszcz się o nią. Ogólnie to uważam, że jeśli zaproponowała Ci przyjaźń, to daje Ci jeszcze szansę, ale chce, żebyś się starał.

Gość gość
Haha albo dziewczyna po prostu szykuje jakiś odwet, niestety kobiety lubią zemstę :)

Gość gość19
A informowanie jej o takich rzeczach jak, np. że tesknię za nia, nie moge przestać o niej myśleć, kocham ją itp. wchodzi w grę , czy raczej mam tego unikać, bo nie wiem czy mówiac takie rzeczy nie zrażę jej do siebie. Skoro na dzień dzisiejszy to abyśmy do siebie wrócili jest dla niej nie realne. ?

Gość gość
chce ciebie na przyjaciela z drugiej strony lepszy rydz niz nic moze jak dłuzej poprzebywacie tobie tez przejdzie wszystko

Gość gość
taa teraz kochasz, ale jak zostawiałeś dla innej to też na pewno bardzo kochałeś ? trzeba było myśleć zanim zachowałeś się jak zwykły s******l. jeżeli ona jest chociaż trochę rozsądna i bystra to nigdy nie zgodzi się na powrót do kogoś kto ją tak zranił

Gość gość
Po kij ja zostawiales? Z tamta nowa nie wyszlo to raptem o starej sobie przypomniales?

Gość gość19
to nie tak jak mówicie. Już następnego dnia gdy zerwałem z nią wiedziałem że to był życiowy błąd. pisałem do niej o tym , mówiłem jej o tym. ale nic. i po 2 miesiącach błagania jej. robienie wszystkiego żeby mi wybaczyła zgodziła się. P ozatym nie pytam się na tym forum, co mam zrobić , żeby ta dziewczyna ponownie mi zaufała i chciała spróbować ze mną jeszcze raz. a nie dostawać takie komantarze jak " po kit ja zastawiałeś" wiesz gdyby można było cofnąć czas to nigdy by do tego nie doszło, ale tego nie potrafię zrobić. jedyne na co mnie stać to , żeby ja odzyskać i małymi kroczkami zmierzam ku temu ..

Gość gość
a nie pomyślałeś, że może już się z tego pozbierała , chce o tobie zapomnieć i nie chce żebyś cały czas jej sobą przypominał o zdradzie i tym co zrobiłeś? możesz próbować, może ona akurat ci wybaczy bo jeszcze może kocha, ale pewnie i tak będzie miała cały czas w głowie ze znów tak postąpisz, już nie będzie tak ufać, ciągle będzie pamiętać o tym co zrobiłeś. jest taka zasada , 'miałeś, z*****eś, teraz s********j'..

Gość gość
Mi udało się odzyskać ukochaną dzięki urokowi miłosnemu z http://magicznerytualy.pl , jest jeszcze lepiej niz na poczatku związku:)

Gość gość
bylem ze swoja dziewczyna narzeczona prawie 5 lat, po studiach zmienilismy miejsce zamieszkania na jej miasto, wszystko bylo dla mnie nowe, wyjechalem do pracy kilkadziesiat kilometrow dalej w delegacje ale czesto bylem w domu, jednak cos zaczelo sie psuc. pozniej dowiedzialem sie ze zdardzala mnie z innym facetem, z ktorym z reszta tez juz nie jest o gdzies wyjechal. ja w tym czasie skonczylem delegacje i wrocilem do tego maista. zaczalem prace a ona tam mieszkala, zaczelismy sie spotykac znow, w celach twarzyskich, pozniej nastapil powrot do siebie. porzez osotatniem miesiace znow sie wszystko pokeilabsilo. ona miałem wrazenie ze szuka znow czegos innego nowego, sama mi mowi ze chciala by umawiac sie na randki, flirtowac z innymi. Nie mogłem jej znow stracic. Zamowilem urok miłosny na stronie http://urokmilosny24.pl i jest między nami tak jak sobie wymazyłem.

Gość gość
jasne, urok miłosny i srać można znowu :D

Gość gość
Na własnej skórze przekonałam się, że magia działa naprawdę i denerwują mnie negatywne komentarze. Sama korzystałam z http://magia-anielska.pl ale wiem, że są też i inni którzy potrafią pomóc. Nie róbcie wszystkim negatywnej opinii.

Gość gość
Pisze to aby ostrzec innych przed Arturem najbardziej nachalnym rytualistą-naciagaczem, po wpłacie kontakt się urywa. Z opinii innych osób ze środowiska ezoteryki wiem, że to on jest odpowiedzialny za większość negatywnych komentarzy na konkurencję, sam zaś jest tylko nieudolnym naciągaczem.

Gość gość
Nie da sie od tak po prostu odzyskac zaufania..Swoja szanse juz miales