Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cicha1111

Co sie ze mna dzieje

Polecane posty

Gość Cicha1111

Dobry wieczor. Tydzien temy skonczyla mi sie miesiaczka dwa dni mialam spokoju , po dwoch dniach mialam plamienia a teraz po nich mam miesiaczke . Co to moze byc zeby w miesiacu miec dwie miesiaczki? Dodam ze jakies dwa lata temu mialam podobnie bylam u ginekoliga, zapisal mi tabletki antykoncepcyjne ale dlugo ich nie bralam bo nie regularnie stosowalam je 3 miesiace po przerwaniu tabletek mialam miesiaczki regularne a po 3 miesiacach znowu sie komplikowalo ale nie tak jak teraz. Prosze doradzcie mi. Dodam mam 18 lat , a miesiaczke juz 4 lata... Pozdrawiam ; )

Gość WeronikaSylwia
Hej. To przez tabletki antykoncepcyjne. Druga opcja to hormony szaleja ;) A poza tym masz 18 lat to miesiaczka jeszcze moze ci sie stabilizowac. Ja tez mam tak czasem a mam 22 lata.

Gość Cicha1111
Ale tabletki jak pisalam w poscie ze 2 lata temu stosowalam ale przestalam bo nieregularnie stosowalam je i 3 miesiace mialam normalne jak prxestakam , a teraz znowu ro samo

Gość Cicha1111
A tabletek od tamtego czasu wgl nie syosowalam i nie stosuje ; )

Gość WeronikaSylwia
To znaczy, ze masz poprostu nieregularna miesiaczke :) Jeszcze Ci sie ustabilizuje. Nie martw sie. :)

Gość gość
też tak miałam i dodam że w wieku 24 lat. Wylądowałam w szpitalu na sparwdzeniu ale wszystkie badania wyszły dobrze. Dostałam tabletki na wyregulowanie. Ale od tego czasu biorę je nadal ze względów antykoncep.

Gość gość
też tak miałam i dodam że w wieku 24 lat. Wylądowałam w szpitalu na sparwdzeniu ale wszystkie badania wyszły dobrze. Dostałam tabletki na wyregulowanie. Ale od tego czasu biorę je nadal ze względów antykoncep.

Gość gość
Dzieki dziewczyny. Pozdrawiam; )))