Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana12345

Problem problem i jeszcze raz problem

Polecane posty

Gość Zdesperowana12345

Mam problem. Od 4 dni moje dziecko jest strasznie niespokojne:/ sa chwile ze lezy i sie smieje a w drugiej sekundzie zaczyna plakac jakby obdzierali ja ze skory. Corka ma 2.5miesiaca i nigdy wczesnie tak nie miala. Na poczatku myslalam ze to moze podrazniona skorka na szyjce ja swedzi ale juz zagoilo sie to bo dostalismy od lekarza emilsje ktora byla co chwila smarowana. Do tego Mala nie chce spac co jest jeszcze gorsze bo widac ze jej sie chce i oczka ma czerwone i raczkami przeciera twarzyczke zasnie na 5 minut i budzi sie z krzykiem. Juz nie wiem co robic. U lekarza bylam z nia powiedziala ze dzieci tak maja i ze spia ile uwazaja. Tylko ja widze ze ona chce spac a niemoze:/ czy ktoras z Was mamy miala podobnie ze swoim skarbem?

Gość gość
Żadna, tylko twoje dziecko płacze, zgłoś to gdzieś że takie wyjątkowe :D "Nigdy wcześniej tak nie miała" kiedy wcześniej, jak jej nie było? ;-)

Gość gość
współczuje, trzymaj się się

Gość Zdesperowana12345
Nigdy wczesniej tak nie miala znaczy ze od urodzenia tak sie nie zachowywala bo byla spokojna. Chuba nie ciezko sie bylo domyslic ze o to mi chodzi. U lekarza bylam to powiedziala ze dzuecko musi sobie czasem poplakac...

Moje dziecko tak miało kiedy mąż był w delegacji, ja byłam chora i przez kilka dni nie wychodziłam z nim na spacer...a wcześniej na dworze przebywał dużo bo zawsze były dwa spacery po 2-3 godziny na dworze plus jeszcze jeden półgodzinny i wtedy dziecko było spokojne, ładnie spalo, budziło się na jakieś dwie godziny bez snu a potem spało 3-4 godziny bez budzenia...a bez spacerów w ogóle nie moglo sie ogarnąć i caly czas było strasznie marudne. na szczęście kiedy wyzdrowiałam i wyszliśmy na dwór wszystko wrócilo do normy :)

Gość pamm
2,5 msc to możliwe kolki. boli ja i dlatego nie może zasnąć. ja tak miałam ze swoja 7 miesieczna ale u nas okazaly się to zabki. może ja brzuszek boli, spróbuj jej dac cos lekkiego przeciwbólowego i zobacz jak bd spac...