Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

druga kreska

Polecane posty

Gość gość

jakie były wasze drugie kreseczki w dzień spodziewanej miesiączki??? U mnie bardzo słaba, blado różowa, widoczna jedna kontura druga rozmyta. Mój M tez ją widział i nazwał ją cieniem drugiej kreseczki.. Pomóżcie, bo nie umiem do konca tego zinterpretować...

Gość gość
Zrób za kilka dni rób bete z krwii. Ja miałam 3dni przed terminem @ bladą II kreske, jednak rozmyta nie była tyle że bledsza od I

Gość gość
tzn u mnie nie jest ona aż tak jasna jak tu sie spotykałam z różnymi opisami... Jest nawet widoczna w ciemniejszym pomieszczeniu... Mam dzieś 27 dc, normalnie cykle po 25-26 dni.. Narazie sie nie chce w zaden sposób nakręcać ale chyba już mogę przestać czekać na okres.. :) Poczekam z tydzień może i pójde na bete, wstepna diagnoza i tak juz jest.

Gość gość
U mnie dzień po spodziewanej miesiączki wcale kreski nie było. Kilka dni później była blada ale widoczna na pierwszy rzut oka. Kreska teraz sobie śpi :)

Gość gość
robiłam 5 testów, test ranny pokazał jedną kreskę bardzo mocną, druga słabsza, ale dość widoczna, pozostałe testy robione o innych porach pokazywały tą drugą kreskę słabszą.

Gość gość
ja przy ostatnim tescie- negatywnym, nie miałam żadnych watpliwości chociaż jak się wpatrywałam w niego pod światło to prześwitywały zarysy kreski spod spodu, jednak jej nie było i miałam chwile wątpliwości ale tylko jeden dzień:) teraz kreseczkę widać i nie mam wątpliwosci ze jej tam nie ma... nosz kurde nawet chłop ją zobaczył a on sie tak nie przyglądał... W cholere jest tu tych tematów i zawsze sie zastanawialam po co te wszystkie baby je zakładają a teraz już rozumiem :)

Gość gość
Ja miałam w dniu spodziewanej miesiączki też drugą kreskę ale bardzo słabą nawet mąż ją widział.W głębi duszy się cieszyłam a tu na drugi dzień okres przyszedł