Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobitka tam i z powrotem

cycuchy

Polecane posty

hej mam całkiem fajny biust, problem w tym ze jest raczej ciezki. mam pytanie do kobiet, co można zrobić by był bardziej sterczacy? bo tak wyglada fajnie ale jak uprawiam seks to np. na pieska strasznie mi wisza cycki, ksztaltem przypominaja mi wtedy mysie ryje -.- poradzicie cos?

Gość ndcsdn
a co się przejmujesz kobitko? myślisz, że on w trakcie patrzy na to jak wyglądają twoje cycki?

Gość Voldziu
hhahahah mysie ryje ;ddd!

Gość gość
nic nie zrobisz jak masz mysie ryje, tylko operacja

normalnie mam fajne cycki, operacja odpada w podskokach, tylko jak sie pochylam albo wypinam to wtedy sie tak ukladaja ujowo,a ja chce zeby w kazdej pozycji wygladaly jak fajjne lezki

Gość raul83
Kobitko ja marzę o takich :)

rozumiem ze marzysz o tych cyckach z gifa

Gość gogi90
wszystkie cycki sa fajne, nie przejmuj sie mała

Gość raul83
Nie, o Twoich :) Ile masz lat, można wiedzieć? Uwielbiam takie jak Twoje pieścić :)

21 :) ale już mam takiego jednego, który dzierżawi moje ciałko moca umowy zareczynowej :D on mowi ze uwielbia moje piersi ale co ja poradze ze wole takie bardziej okragle

Gość raul83
Nie przejmuj się, ważne, że jemu się podobają, Wy kobiety często macie jakieś babskie przesądy dotyczące wieku, piersi itp jak Wam facet mówi, że podobają się mu Wasze piersi i lubi je pieścić to też Je polubcie, nir musicie wyglądać jak z żurnala, ważne, żeby było do czego się przytulić w zimie i pokazać w lecie :)

wiesz dlaczego? bo bardzo chcemy być idealne, a potem patrzymy do lustra i bardzo sie rozczarowujemy :(

Gość gość
mam ten sam problem ;) mimo że nie mam już 21 lat operacja odpada ( kiedyś widziałam reportaż - masochistką nie jestem) łatwo powiedzieć nie przejmuj się :(

Gość gość
mam radę raczej odwrotną do twoich oczekiwań - faceci są nieprzewidywalni. W każdym razie jak z tobą jest to fascynujesz go taka jaka jesteś. Mogłoby się okazać, że wymarzona przez ciebie zmiana jemu wcalesię nie podoba. W każdym razie nie unikaj sytuacji prezentowania swojego ciała, co tobie nie za bardzo się podoba jego najprawdopodobniej bardzo kręci. Jak lubi takie kochanie to wypinaj tyłek nie przejmując się że cycki zwisają. Niech zwisają, skaczą i co tam jeszcze.

Gość raul83
Kobitka, ale lustro prawdę tylko w bajkach mówiło :) Naprawdę, jeśli Tobie nie podobają się Twoje piersi to wiedz, że miliony facetów na świecie (w tym ja) marzyłbym tylko żeby móc Je oglądać w całej krasie i okazałości :) Tak jak nie istnieją idealni mężczyźni tak nie istnieją idealne kobiety, a tymi laluniami przerobionymi przez photo shopa nie ma co się przejmować. Jesteś młoda, pewnie piękna skoro podobasz się facetowi jaka jesteś to nie wypada nic innego jak pokochać samą siebie i swoje piersi :) Sama przecież napisałaś, że masz całkiem fajny biust :)

Gość onaona43
Dziewczyno,jestem po 40,mam duże,naturalne ,okragle i jędrne piersi. Jednak w takiej pozycji ,jak na tym zdjęciu,również wiszą,to prawo fizyki!norma! Nigdy w życiu nie przyszłoby mi do glowy tym się martwic.

Gość gość
Skoro operacja odpada i myślenia zmienić nie można zostaje nam tylko jakoś zniwelować grawitację ;) Ja mam bardzo duże piersi, ostatnio sporo schudłam i cycki z okrągłych zrobiły się mniej okrągłe :D Ale mój facet wbija w to dosłownie i w przenośni :) Przekonałam się już że faceci raczej mało co zastanawiają się nad kształtem i wielkością biustu, byle tylko mogli dotknąć i pougniatać :D a jak coś polecam na youtube "WuWunio - Pokaż Cycki " - też kiedyś miałam obiekcje ale teraz przybijam tym Panom piąteczkę :D

Fajnie wiedzieć, ze sa jeszcze normalni ludzie. dzieki za mile slowa :) widze ze odkad zniknely trolle to nadal jest to fajne forum :)

Gość gość
A mi niedawno mój facet powiedział, że jestem idealna, że moje ciało nie ma wad, że jest takie proporcjonalne i jędrne (nie mam dużych piersi, raczej takie małe B, ale za to okrągłe i stojące:D) i że mogłabym być modelką prezentującą bieliznę;) Ale to było mega miłe:D:D