Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasi faceci maja jakies zainteresowania

Polecane posty

Gość gość

bo moj nie ma zadncyh. po za tym on nic niue umie. p***a nie facet.

Gość gość
wiekszosc facetow nie ma zadnej pasji tylko tv, komputer

Gość lizaki
mój osatni facet niestety nie miał zadnych zanteresowan poza mna i dlatego tez się rozstaliśmy. ciagle chciał być w centrum zainteresowania i przeszkadzal mi wręcz w moich....tzn czytanie książek, nauka..... ilez można znosic costakiego i takiego niedowartosciownego dupka szukającego wciąż uwagi? kopnelam w zad i mam swiety spokoj. Nastepny będzie musial umiec sam sobie zorganizować czas i zajac się sobą nawet jeśli jesteśmy we dwoje.

Gość lizaki
a oni wlasnie TiWi i gierki nazywają pasjami....uhehehe

Gość gość
moj tez/ ja np. lunbie wieczortem sobie w domu pociwczyc. wlaczyc muzyke. ale nie lubie jak ktos siedzie ze mna w pokoju lubie przesten. a moglby w tym czasie wyjsc gdzies na silownie, gdziekolwiek.

Gość gość
Mój uwielbia grac w piłkę nożną

Gość gość
Aha no i siłownia codziennie

Gość gość
gość bo moj nie ma zadncyh. po za tym on nic niue umie. p***a nie facet. xxxx Pipa nie pipa ale w związku jest. Ja mam pełno zainteresowań i w związku nie byłem.

Gość gość
mój tylko komputer i gierki na konsoli i nazywa to pasjami :D Ja lubię czytać książki historyczne, biografie królów itd, Zajmuję się od 10 lat fotografią, interesuje się sportem, modą a on mi zarzuca, że nie mam pasji tak jak on ma :D

Gość gość
To po co z nimi jestescie? Ja bym rzuciła

Gość gość
bo po za brakiem pasji to dobry facet :P nie każdy musi mieć pasje

Gość gość
mój uwielbia biologię i wszystko co z tym związane... no i historię, ale to już nasza wspólna pasja jak i podróżowanie. :D

Gość gość
moj cale godziny dzien w dzien uwiebia jezdzic na rowerze:O nie wiem czy to pasja? :D

Gość gość
ma cie dość dlatego jezdzi godzinami rowerem

Gość gość
nie bo ciage mi biadoli czemu ja tez nie chce a ja jestem len....!!! kobety z kafe zawsze dadza wiare i dobre slowo :D

Gość o x o
większość facetow interesuje tylko, żeby się napic, wyspac, bzyknąć jakas naiwna, tiwi i gierki! zenada!

Gość gość
Moj ma 2 : rower, silownia.

Gość gigi gigi
siara, szpara i gitara ;-)

Gość gigi gigi
albo d.z.i.w.k.i, wino i pianino!

Gość gość
Mój uwielbia gry do tego stopnia, że sam jakieś tam proste gierki tworzy, poza ty, chyba nie ma gry w którą by nie grał. Kocha też warhammer'a, potrafi całymi wieczorami siedzieć i malować żołnierzyki :-D gra też na gitarze, jeździ w jakiś dziwnych miejscach na rowerze, kocha muzykę aaaaa i zapomniała bym o jego kolejnym świrniętym hobby - Manga, jest wielkim fanem Naruto :)

Gość gość
cieszyłabyś sie jakby bardzo interesował sie np piłka nożna i ciagle o niej nawijał, czesto chodził na mecze lub je ogladał w tv i wkółko chodził pokopac z kolegami?

Gość gość
ja mam bardzo dużo zainteresowań począwszy od fizyki kwantowej skonczywszy na kryminalistyce. Mam sporą wiedzę o interesujących mnie dziedzinach, dużo czytam. Nie mam jednak żadnej pasji - czyli czegoś, co ma ogromne znaczenie w moim życiu, kształtuje to kim jestem. Mój facet za to nie ma takich rozległych zaintererowań - ma jednak prawdziwą pasje - motocykle. Jezdzi na zloty, chodzi na spotkania miłośników, ma grupę znajomych z którymi regularnie w czwartki spotyka się w klubie motocyklowym. Ja imponuje jemu a on mi:)

Gość gość
rower, narty, polityka,

Gość zonaiwjiodjw
Mój siłownia rower i miłość jego życia Muzyka. Śpiewa, gra komponuje sobie coś :)

a ja mam takie seks,psychologia,ogrodnictwo, dbanie o zdrowie technologie komputerowe czasem lubię czytać czasopismo charaktery może być?

Mój uwielbia czytać książki, tańczyć, grać w siatkówkę, biegać, ćwiczyć i grzebac w roznej elektronice i samochodach ;)

Gość gość
gry -.- niestety .. poza tym latem rower prawie co dzień :) lubi to .. chociaż coś na szczęscie