Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie pytanko

Dziwna hostessa

Polecane posty

Gość mam takie pytanko

Wczoraj byłem w hipermarkecie na zakupach. Były hostessa, która reklamowała piwo. Z tego co wiem to hostessa powinna stać wyprostowana lub może dochodzić do klientów w pobliżu. Ta jednak niewiele mówiła by zachęcić do zakupu tylko kręciła się, przestępowała z nogi na nogę, kucała. Mijałem ją tam kilka razy, zanim skończyłem zakupy i stale zachowywała się tak samo. Czy spotkaliście kiedyś taką dziwne zachowanie u hostessy. Ciekawe, czy takie "reklamowanie" miała nakazane.

Gość gość
moze chcialo jej sie kupe?:D

Gość gość
może sikac jej sie chciało, a nie mogła zejsć ze sklepu

Gość mam takie pytanko
To hostessa nie może zejść kiedy chce jej się siku?

Gość vaibhejdlnams
A może po prostu bolały ją nogi? Próbowała odciążyć jakoś stopy/kolana? Przecież stać tyle godzin to naprawdę męczące. A już się ktoś musi czepiać ;/

Gość gość
a ja mam pytanie do ciebie- tak bardzo ci przeszkadzało zachowanie tej dziewczyny?

Gość gość
a niech tańczy nawet na ladzie jej cyrk i jej małpy no i tego co ją zatrudnia

Gość mam takie pytanko
Myślę że to nie chodziło o ból nóg, bo miała gdzie sobie przycupnąć lub oprzeć się, a "tańczyła" tak pośrodku alejki.

Gość gość
Jestem hostessą i przyznaję, że takie stanie jest męczącę :D też tak kiedyś przestępowałam z nogi na nogę i próbowałam po kryjomu kucnąć jak stałam już dziesiątą godzinę na sklepie w obcierających butach z głupim koykiem, który ciążył jak cholera :D Ale zwykle da się wytrzymać :)

Gość mam takie pytanko
Nie chodzi o to czy mi przeszkadzało, bo nie, ale nigdy wcześniej nie widziałem czegoś takiego, żeby hostessa ciągle kucała i krzyżowała nogi.

Gość gość
a ja myśle, że jesteś zwykłym przypier dala czem i tyle w tym temacie, trzeba było zajać sie zakupami, a nie hostessami

Gość gość
A czy hostessa może zejść ze sklepu na przerwę?

Gość mam takie pytanko
Nie czepiam się, tylko zastanawiam, dlaczego była taka "r****iwa", co było powodem tego kręcenia się?

Gość meow meow
Byłam hostessą na pierwszym roku studiów i uwierz - jest ciężko ;) Przerwa jest jedna albo dwie na 8-10h stania/chodzenia. Nogi w d**ę pod koniec dnia wchodzą. I chce się choć na sekundkę ukucnąć. Sama kucałam między półkami z koleżanką :D

Gość gość
co za debil, to trzeba było podejść i zapytac co jej dolega, skoro taki wścibski jesteś

Gość mam takie pytanko
A jak hostessa chce pójść do ubikacji, to musi mieć jakąś zgodę od kogoś, czy idzie kiedy chce?

Gość meow meow
tak, do ubikacji może zejść ;] To nie kasa w biedronce :P

Gość gość
teoretycznie może zejść na jedną przerwę :P A w praktyce to zależy od tego gdzie się stoi, w jednym sklepie możesz na niej posiedzieć pół godziny a w innym po 10 minutach wyganiają z powrotem na sklep

Gość mam takie pytanko
Czyli jej zachowanie nie mogło być spowodowane potrzebą fizjologiczną?

Gość gość
cholera wie, może już byłą na przerwie i nie chciała znowu biegać, może kierowniczka była wredną małpą i nie pozwalałą, może kibel był obleśny a może ją po prostu bolały nogi, skąd my kuźwa mamy to wiedzieć?

Gość gość
Może była zmęczona.

Gość mam takie pytanko
Myślę, zmęczona dziewczyna tak po prostu nie kucała by na piętach, nie krzyżowała tak stale nóg. Zresztą nie była to późna godzina, tylko popołudnie.

Gość gość
a Ty co, jakiś zbok, którego podnieca, że dziewczynie mogło chcieć się do kibla? :o

Gość gość
to jest ten sam świr, który jakiś czas temu załozył temat o lasce, któa kupowała 2 piwa i ser

Gość qwertyuiop1
Czy któraś była hostessa? Co mozesz wtedy zrobić jak chce ci sie siku? Komu i kiedy musisz zglosić, kto to odnotowuje, ile razy można?

Gość gość
nikt nie odnotowuje, hostessa jest zatrudniona przez osobną firmę i bardzo często kierownik sklepu ma ją w doopie :) po prostu się idzie na zaplecze do kibla i tyle :P

Gość meow meow
Ja byłam hostessą ale nie w markecie tylko w Sephorze. na siku mogłam chodzić ile chciałam (no wiadomo, że nie biegałam co pięć minut). Miałąm dwie przerwy - 30 minutową i 10 minutową. Musiałam zgłosić jedynie opuszczenie perfumerii, schodzenia na zaplecze nie musiałam ;)

Gość gość
a ja, (wypowiedź 15:09) hostessuję w hipermarketach :P

Gość mam takie pytanko
Ciekawe, przecież jak chciałoby sie lasce siku, to by poszła. A tak się kręciła jakby nie mogla wytrzymać.

Gość mam takie pytanko
Co napiszecie o tej sytuacji, jak mogło być najprawdopodobniej?