Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Butelki i smoczki uspokajacze dla noworodka

Polecane posty

Gość gość

z jakich firm kupowalscie wyzej wymienione akcesoria i ile mnie wiecej kosztuja?

Gość gość
buelki duza i mala firma babydream do kupienia w rossmanie kazda po 13 zl cos takiego a smoczek to canpol babies 5 zl kosztuje mniej wiecej

Gość plutinka
szczerze z campolu nie polecam smoczków, najlepsze produkty są z firmy avent philipsa tylko drogie niestety (za 2 smoczki 22 zł ...) ale warto np antykolkowe butelki są super i smoczki też więc polecam

Gość gość
Lovi. Butelka medical plus ok.30zl. Same smoczki do niej po 5 zl

Gość gość
avent 4 butelki (2 małe, 2 duże), 6 smoczków do butelek, smoczek ortodontyczny, szczotka do butelek- koszt 50zł na allegro prosto z Anglii ;) Opłacają sie te zestawy, bo w Anglii avent jest dużo tańszy

Gość gość
Smoczki uspokajacze Lovi, a butelki i niekapki tylko tommee tippee. Smoczki z TT nie sprawdziły się, butelki avent nawet zdarzało się, że mi przeciekały (!!!). TT trochę kosztuje, ale warto.

Gość livvy
Ja mam NUK-i i smoczek i butelkę, plus jeden smoczek Chicco Physio Soft. Nie pamiętam już tak dobrze ile co kosztowało, bo kupowane w bardzo różnych miejscach, ale wszytko od około 10 zł w górę/szt.

Gość gość
Butelki dr. Brown's mała ok 21zł duże 27 zł (z allegro). Smoczki uspokajacz z aventu ok 10 zł sztuka. Mamy dwa smoczki ale w zasadzie nawet ich nie podaje dziecku.

Gość gość
Nuk first choice butelki ze smoczkami i nuk uspokajacz. Butelki dostalam gratis na jakims spotkaniu dla ciezarnych,takim sponsorowanym przez rozne firmy. Dokupilam tylko smoczki po jakies 7 zl i za kilka zl.uspokajacz lateksowy. Smoczki na poczatku uzywalismy lateksowe a teraz,ciut drozsze silikonowe. Sa trwalsze jednak przez pierwsze 3 miesiece poleca sie lateksowe. Ostatnio dokupowalam butelke ze.smoczkiem to placilam jakies 20zl.

Gość livvy
Do NUK-ów idealnie pasują smoczki z Rossmanna Babydream (producent to Baby-Nova). Są bardzo dobrej jakości a tańsze od NUK-ów i mam ich już kilka. Polecam.

Gość gość
Butelki TT do niczego.. mleko zostaje w butelce, przez ten nietypowy kształt butelki.. mieliśmy i do niczego.. Ja polecam firmę MAMbaby... mam butelki, miałam smoczki (odstawiłam dziecku jak miało 6,5 miesiąca), gryzaki, butelkę treningową, niekapek, łyżeczki (takie fajne, wyprofilowane).. Świetnie się myje butelki, smoczki od nich mają bardzo dobry kształt, nic nie kapie, gdy dziecko pije.. dla mnie nie ma lepszej firmy.

Z NUKa akurat u nas sie nie sprawdzily, idealne sa natomiast z chicco step up 2. butelka jak i smoczki, super wyprofilowane, nawet kolek juz nie ma..

Tylko i wylacznie butelki i smoczki z LOvi sa mega i bede je polecac kazdej mamie. Smoczki dynamiczne sa genialne bo tylko taki mojemu synowi przypadl do gustu.Butelki sa nie do zdarcia miarka sie nie sciera i super sie myją :) Polecam z calego serducha :)

U mnie butelki z lovi porazka- ale moze naprawili te wciągające sie smoczki. Miałam aventu butelka 20/30 zl. Najlepsze smoczki robi wg nie NUK. ok 10 zla koszują.

Gość gość
ja moge smialo polecic smoczki I inne akcesoria od www.esska.com.pl ich produkty w szczeglnosci zbaja o bezpieczenstwo dziecka

Gość gość
a z jakimi cenami trzeba się liczyc u www.esska.com.pl chodzi mi o takie podstawowe butelki, bo widze, ze sa ze Skandynawii to może nie na nasza kieszen

Gość gość
Co wy z tymi reklamami? Polacy ZNAJĄ Esskę, bo przecież mają na rynku od kliku lat Elodie Details i H&M Baby. Nie tylko czemu powybieraliście mało atrakcyjne wzory z tego co jest w oryginalnej ofercie. Raczej małe szanse że wam zejdą te starodawne aplikacje na butelkach i niektórych smoczkach. Butelki było zamówić Reko a nie Ergo. Smoczki nie potrzebnie sa w 2-paku, bo zawsze któryś jest nieatrakcyjny. Brakuje podziału na lateks i silikon i brakuje tych fajniejszych atrakcyjniejszych wzorów (te starodawne z niektórymi zwierzątkami wyglądające jak z lat 90 wam nie pójdą w PL, bo w końcu mierzycie w bardziej wymagającą grupę konsumentów, którzy za tą samą kasę wybiorą Elodie, Suavinex, Difrax itp) W ogóle kilka lat temu Esska miała dużo lepsze aplikacje niż teraz. Teraz są takie meh... tylko niektóre są atrakcyjne wizualnie, a to ma dla konsumentów znaczenie jeśli kupują coś za 3 dychy

Gość gość
Nie wiem tylko*