Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krwawienia miedzy miesiaczkami dziwne uczucie swedzenia

Polecane posty

Gość gość

Prosze o jakas pomoc. Jakis rok temu leczylam drozdzyce pochwy, niby lekarz powiedzial, ze juz wszystko ok, ale nie byl on zbyt dobrym ginekologiem. Ok pol roku temu mialam problem z nadzerka, dwa zabiegi krioterapii, minelo juz pare miesiecy, a ja jakis czas temu znowu dostalam takich lekkich krwawien (jak podczas nadzerki), czasem to cale male skrzepy krwi... :( Czy ktos z Was moze wiedziec czego to sa objawy ? Leczylam sieu 2 lekarzy, az sie boje na mysl o wizycie u kolejnego, ktory pewnie tak samo mnie oleje, a moj organizm nigdy sie nie wyleczy :(

Poczytaj na forach swojego miasta i wybierz najlepszego lekarza, popytaj koleżanek ja tak zawsze wybieram lekarzy. To co opisujesz brzmi strasznie. A z czasem bedzie co raz gorzej.Wiec łap za telefon i dzwoń do lekarza najlepiej prywatnie, stracisz trochę kasy, ale będzie lepsza opieka! :)

Gość gość
A w jakich dniach cyklu sa te krwawienia?

Gość agula8
musisz koniecznie iść do lekarza-szukaj-na pewno jest taki który potraktuje Cię poważnie.Możliwe że nadżerka się odnowiła.Jak usuwałam swoją nadżerkę to lekarz mówił że wymrażanie to niezbyt pewny sposób na nadżerkę, że zdarza mu się"poprawiać" laserem po wymrażaniu.A miałaś kontrole po zabiegu? ja miałam 2 razy kontrolę, po 2óch tygodniach, po 2óch m-cach.Brałam w tym czasie betadine i lactovaginal. Nie zwlekaj z lekarzem.

Gość arlecia29
na świąd pomoże provag żel, ale do lekarza iść powinnaś, skoro już miałaś nadżerkę i drożdżycę, te krwawienia mogą być niepokojące

Gość opadly mgly i miasto ze snu_
Starszy, głuchawy pan z zadowoloną miną pyta lekarza - Jak Pan powiedział, doktorze, że wyglądam jak arystokrata? - Nie. Powiedziałem, że wygląda to na raka prostaty.