Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

włoski na nogacz czterolatki

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny, zauważyłam, że na nóżkach mojej małej pojawiły się dość długie i ciemnawe włoski... czy to może być normalne? jak to wygląda u waszych dzieci w tym wieku?

Gość gość
moja ma takie ciemne wloski.

Gość gość
serio? a są takie trochę dłuższe?

Gość gość
poczatki histurycyzmu, corka koleznaki tak miala mniejwiecej w tym wieku, dzis na 10 lat i depliluje sie

Gość gość
takie dluzsze. bylam z tym u rodzinego i powiedziala ze nie mam czym sie martwic.

Gość cztery z plusem
Moja ma 6 lat i tez ma. Tylko ona ma jaśniutkie bo jest blondynką pewnie jak ma ciemną karnacje i ciemne wlosy to i te na nogach będą ciemniejsze. Myślę ze to nic dziwnego.

Gość gość
dziękuję wam bardzo :) pewnie pokażę ją pediatrze, ale uspokoiłyście mnie trochę ;)

Gość gość
Problemy hormonalne. lekarze olewają u tak małych dzieci. ja jak byłam mała też miałam i lekarz mojej mamie powiedział że nie ma się czym martwić. niestety jak miałam 10 lat, to już zaczęłam się golić w tajemnicy przed mamą, bo ona już więcej nie robiła w tym kierunku. Dzieci się ze mnie w szkole śmiały, bo takie miałam czarne włosy na nogach. jak miałam ok. 15 lat włosy były już na pośladkach, brzuchu, piersiach, plecach, a ok. 23 lat pojawiły się jeszcze na podbródku. Zawsze byłam sama z tym problemem, bo mama olała sprawę, a ja sama jak jestem dorosła, to jeszcze nie byłam z tym u lekarza, bo się wstydzę. Ale niedługo się chyba przełamie, bo niestety 3,5 letnia córka ma to samo. nie chcę żeby w wieku dojrzewania przechodziła przez to co ja. Ma długie czarne włosy na nogach i czarny meszek na plecach.

Gość gtrhrth
Moja córa ma cztery lata. Teraz, po wakacjach zauważyłam u niej takie włoski. W wakacje jeszcze ich nie było a zaraz potem pojawiły się nagle. Rosną mniej więcej na wysokości kości goleniowej, długie, czarne. Nie wiem co z tym zrobić. Pewnie to dziedziczne.

Gość gość
jesli jest ciemna karnacja to to jest normalne. Niekoniecznie musza być problemy hormonalne :o Wszedzie widzicie tylko choroby :o KAFE!