Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile wynosi was miesiecznie zakup mleka i pampersow dla dziecka od 0 do 6miesiecy

Polecane posty

Gość gość
ok mleko plus pieluchy to koszt srednio 300 zl jakie jeszcze koszty trzeba wliczyc w jeden miesiac?

Gość gość
mój synek jadł 4kilo mleka w meisiącu bo ważyl 5 kilo przy porodzie, ale jezeli ci sie trafi dziewuszka 3kilo to będzie jadła pewnie połowę.mleko babydream, najtansze mleko w Polsce:) hihi

Gość gość
autorki 300zl bedziesz placic do 6miesiąca a od 5/6 jeszcze mniej. w miejsce mleczka wchodzą kaszki BABYDREAM 4.5 OBECNIE ZA 250GRAM!!! a także obiadek, mama siedząca w domu za marchewkę i ziemniaka nie musi placic 5zl za 20deko(np hipp)

Gość gość
tylko nie sluchaj lekarek co to dają reklamy mleka typu enfamil czy inne drogie nany dha 2 czy inne cuda-40zl za pół kilo za specjalne mleka. jezeli dziecko zdrowe i nie ma kolek to po co drogie? my od początku taniochą jedziemy, mleko babydream do tej pory mamy.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość 4-5 pieluch na dobę, to znaczy, że zmieniasz pieluchę dziecku co 5-6godzin??? Albo Twoje dziecko za mało pije albo ma inny problem z UM. Albo zasikane leży. X jest w pełni zdrowa, sika normalnie (wg lekarza również) i nie leży zasikana. Rzadko jej zmieniam, bo nie ma potrzeby częściej- pielucha nawet w połowie nie jest pełna

Gość gość
6-8 pieluszek. 3 kupki licz. pieluszki babydream obecnie na karte rosmana 25zl.

Gość gość
3 kupki? To chyba jak się karmi mm. Moja 3 tygodniowa córka na piersi robi kupke prawie po każdym karmieniu a karmie co 2-3h. Czasem co 1,5h. Idzie mi Pampers premium care 10-12 sztuk na dobe. Płaciłam za nie 36,99 (kupiłam po 4 paczki 1 i 2 i jedną 3jek jak były w promocji).Na razie 1 paczka na tydzień wystarcza.-150zl za pampki no i karmie piersią wiec mleko 0.

Gość gość
Zapomniałam dopisać ze na razie chodzi w jedynkach i że w promocji premium care są zwykle w carefourze :)

Gość mleko Babydream
również używam 5 opakowań na miesiąc.Pieluchy dada ok 2,5 paczki miesięcznie.