Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta 19

męski orgazm

Polecane posty

Gość Aneta 19

Witam Jestem nowa na tym forum. Mam pewien problem z moim TŻtem:( Kochamy się bardzo. Od trzech lat współżyjemy ze sobą regularnie, zdaża sie, że i dwa lub nawet trzy razy w ciągu doby.Mój Tż jest moim pierwszym i jedynym facetem. Podczas seksu mam dwukrotnie orgazm nie licząc łechtaczkowego przy grze wstępnej. Uwielbiam sex, Tż jest bardzo czuły,delikatny, namiętny i niezłe z niego ciacho:)). Ja mam 19 lat a on jest 6 lat starszy. Od 12 lat uprawia sport i jest super umięśniony. Niestety mój problem polega na tym, że jak się kochamy to do chwili kiedy Tż ma orgazm ja przeżywam dwa przynajmniej. Tż zawsze konczy we mnie wytryskiem. W ciągu całego aktu jest czuły i delikatny. W porównaniu z jego muskulaturą jestem od niego dwa razy lżejsza i problem jest tego rodzaju, że jak Tż osiąga orgazm to kończy zawsze w pozycji klasycznej i tak gdzieś to trwa około 5 minut. Dusi mnie swoim ciałem jak się na mnie"powali" ale nie to jest najgorsze. Natura go bardzo chojnie obdarzyła i jak dochodzi to wbija członka we mnie, że dobija do końca aż mnie w pęku boli i nie czuje po tym nóg, chwieje się po tym. Prosiłam żeby kończył na mnie, teraz wychodzi porusza pare razy ręką i tryska mi na piersi. Orgazm mojego Tż trwa jednak pięć minut i wtedy tak ostro mnie "posuwa", że nie mam jak oddychać a w nogi skurcze mnie biorą. Czy faceci zawsze są tacy przy osiąganiu orgazmu? Nie chcę żeby mój Tż nie przeżywał orgazmu, jednak to dla mnie duży problem kiedy dochodzi i "dobija" swoim dużym penisem moją cipkę. Co poradzicie mi na to dziewczyny? Dodam, że Tż zawsze dochodzi w pozycji klasycznej i inna nie wchodzi w grę. Wielkość penisa mojego Tż to 25cm mierzone miarą krawiecką bo tylko taką miałam:)Kocham go bardzo i zależy mi na tym żeby też miał orgazm.

Gość gość
oj bidulka miałaś taki fajny sen 25 cm mięcha ci się przysniło to przecież kalectwo taki fajfus nic do chwalenia

Gość Wscibska od zawsze
Ha ha ha 25cm to bym musiała być klaczą albo słonicą mój facet ma chyba coś koło 14cm i czasami w niektórych pozycjach sprawia wrażenie za długiego

A mówią że kafeteria dziwna... a tu proszę wizaż i takie bajki w kawiarni próbuje wcisnąć

Gość gość
ten topik to prowo i tyle

Gość tajemniczy blondyn
w wojsku mieliśmy kolesia na którego mówiliśmy koń w zwisie miał 14cm a jak mu stał 17 i to jak wszyscy mówili był już ewenement sam mówił,że ma problem z kobietami jak widzą takiego gnata to od razu boli je głowa i najwyrażniej się boją zbliżenia,więc przestań tu parodiować

Gość gość
fajne masz marzenia ,ale to co piszesz nie wierze zeby ci sie zmiescilo....

oooo bbbbboooooooszeeeeeeee ale fajniste bajeczki na dobranoc słyszę:D:D:D

Gość gość
a ja spytam KTO to Tż

Gość gość
no jak kto-Tomasz Żabczyński

Gość gość
i miała przy sobie miarę krawiecką co za precyzja i przygotowanie

To jest lekko żenujący skrót z wizażu TŻ czyli towarzysz życiowy :O . Nie wyobrażam sobie wołać za swoim chłopem np chodź tu teżecie tudzież teżeciku :O

Gość gość
napailiam sie,, ale bym chcialabyc zerznieta przez 25 cm, mmmmm ,

Gość Najszybszy w mieście
mam taką rurkę fi50 dł.0,25m została mi z remontu chcesz pożyczyć?

Gość gość
zazdrosne faceciki z peniskami o dl 10 cm sie odzywaja haha do tego robole budowlance- takie cwaniaki :classic_cool:

skąd Ty to wszystko wiesz?:(

autopsji? czyli rozumiem że dokonujesz sekcji zwłok?

Gość gość
A planta pedis usque verticum eius :P

czyli całego ciała?

Gość gość
🖐️ milego popoludnia panie rurka 😴

Gość gość
hahaha, 17 cm to ewenement????? no to ja nie wiem, jaka jest przeciętna...:p Ja też miałam kiedyś faceta dość h o j n i e obdarowanego przez naturę ... kombinować trzeba było, żeby nie bolało ... na pewno nie 25 cm miał, może 20 cm max "na oko" jedynie:p:p:p nie mierzyłam, ale byłam przerażona normalnie jak GO zobaczyłam:p

Gość gość
dochodzi 5 minut? yyyyy tego jeszcze nie widziałam haha

Gość ahas
zaloze sie, ze to trolling faceta, panna chyba wstydzila by się nawet dla jaj pisac, ze ja facet jak dziwke przydrozną traktuje w lozku i ze sie puszcza od 15roku zycia duzo starszym od siebie

Gość gość
Ahas ale moher z ciebie, a co w tym zlego? Nie kazdy jest tak wstydliwy jak ty jezeli chodzi o opowiadanie o swoim zyciu erotycznym 🖐️

Gość gość
zmieńcie pozycje ja też nie lubie klasycznej chociaz mój partner lubi i podobnie u nas nie znosze jak cielskiem mnie przydusza a przydusza niestety przy tej pozycji, stosujemy ją rzadko bo ja nie lubie są inne fajniejsze wcale nie musicie w tej klasycznej kończyć