Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupilam sobie dzis kozaki za 350zł i torbę za 250zł

Polecane posty

Gość gość
350 zl za dlugie kozaki to srednia polka chociaz fakt faktem sporo osob nie stac na taki zakup ja kupilam wczoraj botki za kostke za 330 zl, bardzo porzadne

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Bo mozna wydawac kupe kasy na rzeczy takie jak ciuchy czy buty a mozna oszczedzac na cos co pozostanie-mieszkanie czy dom. I ja wybieram to drugie. Buty do tej pory kupowalam do stowki i tak samo torebka. Spokojnie starczaly na wiecej niz 2 lata. Zwlaszcza torebki. Kozaki kiedys nawet sama sklejalam-zeby na jak najdl x x xa nie wpadala na to tępa strzałomze ty musisz rezygnowac z czegos,zeby miec cos innego, a ja np. nie mam piekny dom bez kredytu,dobre auto, dobrze zarabiam,maz ma firme i dla nie jest burzujstwem kupic buty za 500zł, tylko normalana rzecz jak dla Ciebie np. za 100

Gość gość
to zalezy jak dla kogo, dla jednych w/w ceny sa wysokie dla innych to groszowe sprawy, jakbym zarabiala 1200zl nigdy bym nie kupila butow za 350zł, ale ,ze mam duuzo wiecej wiec wydac 500zł na kozaki zbytnio nie odczuje

Gość gość
no nie robcie jaj, za 350zł mozna kupic calkiem spoko buty, poza tym nie wiem

Gość gość
Sie pytam co to za buty za 350 zł bo szukam porzadnych zimowych kozaków i jeszcze nie widziałam nic dobrego ponizej 500 zł

Gość gość
to szukaj dalej, kogo to obchodzi poza tym jakbys czytala caly temat to bys wiedziala,ze to byl wkręt wiec nie produkuj sie:D

Gość gość
nie wpadala na to tępa strzałomze ty musisz rezygnowac z czegos,zeby miec cos innego, a ja np. nie mam piekny dom bez kredytu,dobre auto, dobrze zarabiam,maz ma firme i dla nie jest burzujstwem kupic buty za 500zł, tylko normalana rzecz jak dla Ciebie np. za 100lapka p p p dokladnie jak piszesz... ja tez nie musze kupowac tanszych butow, bo odkladam na dom:D no coz,ale nie kazdy ma tak dobrze, duzy piekny dom i to za gotowke(co prawda rodzice z dwoch stron sie dorzucili, ale chcieli:)

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Sie pytam co to za buty za 350 zł bo szukam porzadnych zimowych kozaków i jeszcze nie widziałam nic dobrego ponizej 500 zł x haha wielka pani buty za 350 to lipa dla niej:D dziewczyno my zarabiamy kilkanascie tys na m-c nie mamy kredytow i nie kupuje butow drozszych niz 350zl:D, za tyle spokojnie kupie skorzane, wygodne i nie przemakajace buty wiec nie rob z siebie idiotki