Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka94

Mydło Siarkowe rewelacyjny sposób na trądzik

Polecane posty

Gość anka94

Ostatnio zakupiłam na allegro mydło siarkowe koszt to około 6 zł efekt krótko mówiąc rewelacyjny stosowałam 2 tygodnie przed i po szkole wszystko ładnie przy suszone. Nie spodziewałam się, że za taką cenę pozbędę się trądziku. Wszystkim bardzo polecam tę metodę szczególnie, że kosztuje grosze w porównaniu do niektórych specyfików. Czy komuś jeszcze pomogło to mydło ??

Gość gość
Tylko terapia Gersona i już!

Gość gość
mnie też pomaga, ale nie bawię w allegro, bo nie chcę długo czekać. Po prostu kupuję w sklepie. To mydło można kupić w każdym kosmetycznym

Gość gość
To juz lepsze jest mydło zwykłe Biały Jelen

Gość gerber 2
"To mydło można kupić w każdym kosmetycznym"- -No niestety nie w każdym u mnie nigdzie go nie ma :D Biały Jelen może jest tańszy ale uwierz mi chowa się przy siarkowym

Gość gość
Na krótką metę pomaga. Zobaczysz co będzie za jakiś czas - potwornie przesuszona skóra z paskudnymi zmianami. Nawilżaj buzię!

Gość fajtek
Ja kupuje zawsze w aptece koszt 7,99 też jestem bardzo zadowolony strasznie wydajne jest to mydło spokojnie starcza na miesiąc. Ale jest jedno "ale,, w moim wypadku muszę się wspierać jeszcze kolagenem to połączenie jak dla mnie mistrzowskie :D :D :D :D

Gość gość
FAKT BARDZO PRZESUSZA SKÓRĘ !!! ale na szybkie ogarnięcie sytuacji idealne

Gość gość
Ja korzystam juź z drugiej kostki czyli koło 3 miesięcy używania i narazie nie mam ani przesuszonej skóry a trądzik ślicznie mi szedł.

Gość gość
Mydłem nie zwalczycie zmian trądzikowych-najlepiej udac się na konsultację do dobrego dermatologa, który dobierze wam odpowiednie preparaty do stosowania na skórę, zabiegi na twarz i pielęgnację domową...mnie pomogła bardzo Pani doktor w Klinice Med Estetica...polecam wam...mydłem tylko wysuszycie skórę, a te zmiany powrócą ze zdwojoną siłą

Gość gość
Ja osobiście wole spróbować wielu tanich sposobów niż iść do dermatologa i wydać kilkaset złoty na konsultacje i jakieś specyfiki które tez w zasadzie nie dada 100 % pewności a ból jest wtedy większy. Może napisz ile kosztowało cie takie wyjscie do dermatologa + zabiegi + specjalnie dobrane preparaty ???

Gość gość
Własnie wszedłem na strone Kliniki Med Estetica: ZABIEG NA TWARZ: (zapewne jeden a na jednym sie nie kończy) Leczenie trądziku od 149 zł !! Konsultacja lekarska – 100 zł Jeśli ktoś ma kasę proszę bardzo :D Ale ja wole pozostać chociażby przy tym głupim mydle.

Gość gość
Tanio nie zawsze znaczy skutecznie.Mozna przeciez skorzystac z porady dermatologa na NFZ

Gość gość
Tylko co będzie jak zaprzestaniesz stosować to mydełko albo jak już się skóra do niego przyzwyczai ??? :) Pierwsze wypadałoby się donformować skąd na skórze biorą się wszelkiego rodzaju wypryski...teraz walczysz z objawem a przyczyna w dlaszym ciągu pozostaje niestknięta.

Gość gość
Nikt nigdy nie wie od czego tak naprawdę ma trądzik wiec przyczyny dokładnie nie możemy określić tak po prostu jest i koniec taki los młodych ludzi. Czasami nawet najdroższe leki mogą nam nie pomoc ale warto próbować wszystkiego czy to mydło czy jakieś tabletki możne coś pomoże. (na pewno nie zaszkodzi)

Gość gość
"Tanio nie zawsze znaczy skutecznie.Mozna przeciez skorzystac z porady dermatologa na NFZ,, A czy ktoś mówi ze tanio to znaczy skutecznie ja mogę to samo napisać w drugą stronę drogo tez nie zawsze znaczy skutecznie

Gość gość
A odnośnie tego mydła WARTO??

Gość FRANEK135
rewelacja jak w temacie tyle piep.... się z tym trądzikiem a taki drobiazg bardzo mi pomógł

Gość gość
tak mnie bardzo pomagało ..kilka lat stosowałam mydło siarkowe i super efekty ...a do tego mały koszt .. a rezultat wiele lepszy niż drogie kosmetyki ...które czasem wywoływały zaczerwienienia i alergie ... A mydło szare stosowałam i stosuje do częstego mycia rąk, ciała .,.ma neutralne pH i też super ..... ale na cerę trądzikową siarkowe zdecydowanie !!!!!!

Gość antkow
Witam Szczerze polecam stosowanie tego mydełka trafne słowo do jego określenie to GENIALNE

Gość hightec234
Ja również zakupiłem mydło tak jak anka na allegro koszt faktycznie niewielki jezeli faktycznie działa a teraz czekam na przyjście paczki jak przetestuje napisze co i jak

Gość gość
Witam czy takie świetne to bym nie powiedział mi ani nie pomogło ani nie zaszkodziło moja ocena jest neutralna fakt wysusza skóre ale u mnie wypryski dalej sie pojawiały

Gość FRANEK135
trzeba samemu spróbować na allegro można kupic za ok 10-12 zł z przesyłką w płynie jest nieco droższe i wyniesie nas to ok 20 zł ale efekty są szybko zauważalne to mydło naprawdę działa relatywnie dobra cena w stosunku do jakości czyli naszych efektów

Gość gość
ale ja nei wiem, czy dla wszystkich będzie dobre, ja jestem zdania, że jak się ma trądzik to najlepiej sposób, jak sobie z nim poradzić dobierać w sposób indywidualny. Mnie pomogły zabiegi laserowe w dermedzie, moja cera wygląda teraz naprawdę dobrze.

Gość gość
e tam, nic nie pomaga wierzycie w cuda