Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jeść aby polepszyć metabolizm

Polecane posty

Gość gość

Jak na razie pochłaniam na kolacje codziennie kubek płatków owsianych z mlekiem. Co jest jeszcze dobre ?

Gość gość
to chyba lepiej na sniadanie je jesc a nie na kolacje

Gość gość
zależy tez jak jesz. mało a często- to jest podstawa :)

Gość gość
lepiej na śniadanie je jedz a na kolacje np. serek

Gość Olcia Dubicka
Płatki owsiane są okey ale mleko to sobie daruj, więcej szkód wyrządza w organizmie niż pożytku ;/ Mnie panienka dla której zajmuję się dziećmi zarekomendowała tabletki odchudzające Forever Slim, pozyskałam od niej pierwsze opakowanie w upominku a też można je nabyć na allegro. Jako że najlepiej jest przyjmować je 3 miesiące nabyłam 3 sztuki w promocyjnej cenie. Do tego nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Idąc takim planem po miesiącu spaliłam 9 początkowych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co wyprawy z potomkami którymi się opiekuję i w piaskownicy ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak wyczytałam że preparaty były sprawdzone przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do sprzedaży w Polsce co ręczy ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie każdy podobny preparat przeszedł takie badania co stawia ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. Skład to tylko naturalne składniki co dodatkowo zwiększa bezpieczeństwo