Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nauka masturbacji ma chronić przed pedofilią

Polecane posty

Gość gość

w tusk vision network mówią właśnie, że wychowanie seksualne ( które ma polegać na tym, że dzieci w podstawówce mają się uczyć zakładać prezerwatywę, a dzieci w przedszkolu mają być uczone jak się masturbować ) czyli mówiąc wprost - nauka pieprzenia się ma ochronić dziecko przed atakami pedofilskimi ;)

Gość gość
ale ty głupia jesteś- nawet wiadomości nie potrafisz zrozumieć

Gość gość
wiadomości jeszcze nie ma, na razie są fakty lemingu

Gość gość
wiadomości nie w sensie nazwy programu, a tym że sa wiadomościami głąbie

Gość gość
dlaczego lemingi potrafią tylko wyzywać i obrażać innych ?

Gość gość
mówisz oczywiście sama o sobie, pomijam już fakt, że nie masz pojęcia na czym polega wychowanie seksualne, a wypisujesz bzdury pokroju ojca Rydzyka

Gość gość
ciekawe skad znasz poglądy ojca rydzyka ? bo ja ich w ogóle nie znam

Gość gość
nie chce mi się dyskutować z kimś, kto reprezentuje taki poziom

Gość gość
nie dyskutuj tylko idź poczytać newsweeka, wyborczą, obejrzyj szkło kontaktowe no i w*****aj na dobranoc swoje dzieci a potem powiedz, że to ksiundz :)

Gość gość
ależ ojciec dyrektor lis powiedział przecież, że tylko księża mają fiuty bo tylko oni gwałcą dzieci, świecki mężczyzna dziecka nigdy nie zg****i ( wniosek: bo nie ma fiuta)

Gość gość
ty serio masz nierówno pod kopułką, nie czytam newsweeka, nie oglądam szkła,za to mam pojęcie jak wygląda wychowanie seksualne, czego nie można powiedziec o tobie, wez się stuknij w głowę, to moze wszystko wróci na swoje miejsce

To, co pisze autor tematu to szczera prawda - takie są właśnie plany seksualizacji dzieci. M. in. nauka masturbacji w przedszkolu. W głowie się to nie mieści, ale takie są właśnie plany rządu.

Gość gość
matko boska, żeby się dostać do gimnazjum nalezy rozwiązać zadanie z czytania ze zrozumieniem - tutaj widzę że niektóre nawet do tego poziomu nie dorośli - tak, rząd czyli Tusk bedzie zmuszał nasze 4 latki do masturbacji, no, no...ja p*****le, jakim cudem Wy macie dzieci? (a no tak, do tego nie używa się mózgu....)

te zajęcia maja przygotować dzieci do współżycia z pedofilami, bo następną fazą będzie legalizacja pedofilii. gratuluję mocnych nerwów, że oglądasz tvn, ja na to nerwów nie mam. ani mocnego żołądka, żeby się nie porzygać.