Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba czyrak

Polecane posty

Gość gość

Od ponad roku mam pewien problem a wiec pomiedzy posladkami zrobil mi si chyba czyrak usytuowal sie pomiedzy posladkami ale juz prawie przy koncu rowka w strone plecow. co jakis czas peka i leci krew i boli . I mam pytanie czy to faktycznie moze byc czyrak ? slyszalem o masci ichtiolowej czy to jest dobry pomysl ? z gory dziekuje za odpowiedzi

Gość gość
masz to od roku i nie byłaś u lekarza? Hmm

Gość gość
Tylko terapia Gersona i już!

Gość gość
To moze byc torbiel wlosowata, natychmiast do lekarza jesli od roku jest i sie nie goi, to nie czyrak. Ciezkie do leczenia, oj ciezkie i moze byc poczatkiem choroby jelit-nie pamietam medycznej nazwy w tym momencie. Powodzenia PS. Poszukaj tematu na ten temat, torbiel wlosowata na kafeterii-tam wszystko jest napisane...

Gość gość
Idz do lekarza. Wspolczuje ci. Ja swego czasu mialam duzo na posladkach i udach. Lekarz przepisywal Syntarpen, ktory pomagal na jakis czas, potem wszstko wracalo do "normy". Cale szczescie samo przeszlo, teraz niezwykle rzadko je mam. Idz do lekarza bo jesli rana sie nie goi mozesz dostac ogolnoustrojowego zakazenia, nie warto...

Gość gość
nie poszedlem bo przez dluzszy czas byl spokoj . to mowicie ze masc ichtiolowa nic nie da ? to jest w sumie tak jakby na kosc ogonowej

Gość gość
Wez kup sobie srebro kolidalne i pij po 2-3 razy dziennie,za zapewniam Cie ze po tygodniu nie bedzie juz ani sladu