Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to jest objawa ciazy

Polecane posty

Gość gość

Pytanie kieruje do osób obeznanych w tym temacie. Więc było tak : okres skończył mi się tydzień temu i nigdy nie miałam takiego zdarzenia żeby 2 tygodnie przed terminem znowu leciała mi krew. a dzisiaj kochałam się z narzeczonym i spuścił mi się nie w pochwę tylko na nią. i ja prawdopodobnie palcem wpuściłam spermę do środka. po ok 20 minutach zaczęła lecieć mi krew z pochwy i leci do tej pory. a kochaliśmy sie ok 13. (sory za szczerość ale chce żebyście mnie dobrze zrozumieli) . nie stosuje żadnej antykoncepcji. jedynie prezerwatywa która dzisiaj poszła podczas ;/ czy to wszystko to oznaka ciąży ta krew itp.

Gość gość
Tak krew po stosunku to pierwszy pewny objaw ciąży! Gratulacje.

Gość gość
hahaha, no nie mogę, niedługo objawy ciąży zaczną sie pojawiać w trakcie stosunku

Gość gość
wybacz ale nigdy mi nie leciała po stosunku a dzisiaj sie spuścił i leci. więc coś musi być. rozumiem gdyby mi krew leciała kiedy indziej ale akurat dzisiaj kiedy sie sposcil . pierwszy raz. to mnie martwi

Gość gość
ale napewno nie jest to objaw ciąży, no wez się dziewczyno zastanów co piszesz, a krwawienie może być spowodowane zbyt intensywnym stosunkiem

Gość gość
dobra juz nie wazne pytanie. dodzwoniłam sie przed chwilą do mojego ginekologa umowilam sie na rozmowe . ale wstepnie mi powiedzial ze to moze byc oznaka ciązy. chyba bede musiala wziąść recepte na tabletki te do 72 godz

Gość miedzynamikobietami
Takie krwawienie prędzej może być spowodowane mięśniakami macicy (więcej informacji na stronie www.miesniakimacicy.pl) Dlatego dobrze, że jesteś umówiona na wizytę u lekarza.