Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tajemnicza94

Czy można zajajść w ciąże podczas dni nie płodnych

Polecane posty

Hej mam pytanie kochałam się z chłopakiem wczoraj jestem przed cyklem mam regularne okresy zazwyczaj co 28 dni . Powinnam dostać okres w czwartek lub w piątek . Kochaliśmy się bez zabezpieczenia z finałem w środku czy mogę być w ciąży ??

Gość gość
Dni płodnych się nie wylicza

Gość gość
Kochają się mężatki.Bzykanie zawsze powoduje ciąże.Kobieta kiedy ma w cipce prącie będzie miała bobasa.

Gość gość
tak,możesz być,ja też zaliczyłam taką wpadkę...lekarz powiedział że owulacja mogła się przesunąć o kilka dni i nigdy nie można być pewnym.Ja też zawsze miałam regularne cykle a tu niespodzianka!!!ale może nie martw się na zapas,może to tylko małe opóżnienie.

Gość gość
Nie tajemnicza tylko głupia ;-O

Gość gość
W czasie r*****a myslała cipka stąd ciąża

Gość gość
Jeśli faktycznie są to dni niepłodne to nie ma takiej możliwości. Fazy cyklu trzeba sobie wyznaczać w odpowiedni sposób np interpretując temperaturę czy badając śluz. Ja do tego celu używam Cyclotestu - komputera cyklu. Jestem dzięki temu pewna, że nie pomylę się w interpretacjach

Gość gosiek28
Moim zdaniem nie jesteś w ciąży. Owulacja może się przesunąć bez zadnych przyczyn co najwyżej o kilka dni. Jeśli przesunięcia są większe to stoją za tym jakieś wahania hormonalne, choroba itp i wtedy trzeba koniecznie zgłosić się do lekarza. Z tego co mówisz zawsze miałaś regularne miesiączki, a więc raczej nie chorujesz, dlatego tez wydaje mi się, że nie jesteś w ciąży - miesiączka się spoźnia prawdopodobnie z emocji i stresu jaki przeżywasz ;) spokojnie, na dniach @ przyjdzie. a tego "gościa" nie słuchaj bo ten gość raczej do życzliwych nie należy - pisze wszędzie byleby robic szum i zamiesznie

Gość gość
Dziękuje Bardzo za wiadomość :) Pozdrawiam