Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drrrwal

jak rozpoznać orgazm u kobiety

Polecane posty

Do Juvia "Dobry tekst :D zapamiętam O widzisz, facet z fantazją, otwarty i z poczuciem humoru, trzymaj się go i nie puszczaj" xxx Bardzo chętnie bym go zatrzymała :) Naprawdę jest tak pozytywnie nastawiony do życia,i bardzo dobrze :) Ale niestety nie da rady go zatrzymać :(

Do etammm "Kaha, a jak tam postępy z panem masażystą :D ?" xxx a całkiem nieźle ;) choć to naprawdę nieśmiały facet :) I bardzo delikatny :)

Nie da rady go zatrzymać na jakiś czas czy na dłużej, bo to różnica jest:) Zresztą, nie ma rzeczy niemożliwych do realizacji. Do jednych wiedzie krótsza droga a do innych dłuższa, ważne by cel końcowy był satysfakcjonujący dla obydwu stron:)

Do Juvia "Nie da rady go zatrzymać na jakiś czas czy na dłużej, bo to różnica jest Zresztą, nie ma rzeczy niemożliwych do realzacji. Do jednych wiedzie krótsza droga a do innych dłuższa, ważne by cel końcowy był satysfakcjonujący dla obydwu stron" xxx ja teraz ogólnie nie chce związków z przyczyn poznawania zwykłych palantów :) On?nie chce związku bo? w niedalekiej przyszłości mi wyjedzie do pracy do francji :( A ogólnie to moja licealna miłość i dobry kumpel wtedy :) Eh...jak ja do niego wzdychalam,zawsze mi się podobał :D nadal mnie kręci :)

Fizjoterapeuta, tak?:) Jak kręci to się nie zastanawiaj tylko działaj pomimo tego wyjazdu, zawsze Ty możesz pojechać do niego w odwiedziny:) I zahacz o Paryż...gorąco polecam, piękne miasto:)

Wiesz jak tu się wycofać skoro to moja licealna miłość :D normalnie jak w filmie...po 5czy 6 latach odnawiamy kontakt.w LO byliśmy nierozłączni ;) Brali nas za parę ;) A nigdy nią nie byliśmy :)

Z resztą on coś mówił,że jak coś to będzie tam rok,że musi zostać a jak mu się nie będzie podobało to wraca do Polski :P

Gość zalamany gosc
Ja sie chyba powiesze. Jezeli Was dobrze rozumie, to moja kobieta oszukuje mnie od prawie 30 lat ! Jestesmy 25 lat po slubie ale zaczelismy oczywiscie wczesniej, jako nastolatkowie. Za pierwszym razem oczywiscie nic nie wyszlo, ani u niej ani u mnie.. Ale po paru razach, jak mi pokazala co ja kreci, dostala wytrysku, ja niedouczony, myslalem ze to tak samo jak u chlopaka musi byc i bylem happy. Do tej pory nie poczulem nigdy skurczow miesni (owszem jak chce mnie podniecic to mnie sciska - ale swiadomie), jeczec tez nigdy nie jeczala a przyspieszony oddech ? Predzej odwrotnie, wstrzymuje oddech, dopiero jak trysnie zaczyna gleboko oddychac ale wtedy jest juz po wszystkim, juz nic ja nie kreci. Czy ja ja mam teraz za te oszustwa zabic, czy samemu pojsc i sie zapic na smierc ? Ale dalyscie mi dola, Boze !

Do Juvia "To najwyższy czas uwiarygodnić przypuszczenia sprzed tych 5-6 lat" xxx hehehe :) Miło by było :P tak w podświadomości jednak tak trochę jest,że ostrze na niego ząbki ;)

zalamany gosc Nie panikuj:) Każdy przypadek inny. Może wystarczy porozmawiać z żoną:)

Gość gość
podczas orgazmu u kobiety następuje coś takiego jak skurcz pochwy będziesz to czuł podczas stosunku, zreszta jeżeli chodzi o prawdziwy orgazm to jest taka spontaniczna chwila gdzie kobieta sie nie kontoluje i może robic rózne rzeczy np znajoma drapała pazurami niechcący, a ja ściskam dłońmi ręce męża są inne odruchy a podczas udawanego wszystko jest kontrolowane mało spontaniczności