Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dziecko ma 3 miesiące od półtora przesypia całe noce

Polecane posty

Gość gość

Czy wasze też tak śpią?

Gość gość
Moje od urodzenia przesypiało nocki, teraz ma 1,5 roku.

Gość gość
Tak zaczął przesypiac cała noc jak skończył dwa miesiące.

Gość gość
Moja od urodzenua do 6 miesięcy spała całe noce od 21 do 7. Potem się jej przestawiło i strasznie wyła w nocy i budziła się po kilkanaście razy domagając się cyca. Trwało to 4 miesiące, aż się w*******m i ja kaszą zapchałam przed spaniem, bi chodziłam jak zombie niewyspana. Koszmar się skończył

Gość gość
Tak moj syn jak skonczyl trzy tygodnie zaczal przesypiac bez budzenia i nocnegp jedzenia od 20 do 7 rano i ma tak do tej pory a ma juz poltora roku :)

Gość gość
Mój śpioch zaczął przesypiać całe noce jak skończył 1,5 miesiąca bez karmienia nocą , wcześniej też by spał ale wiadomo, musiałam go brac na karmienie wedle zaleceń lekarza. Dziś ma 2 latka i do tej pory nie ma problemów. Cóż. Należymy do szczęściar bo z tego co opowiadają mi znajome to aż ciarki przechodzą jak dzieci potrafią budzić się do kilku razy w nocy choć i to jest normą.

Gość gość
każde dziecko potrafi spać, to rodzice je oduczają..mówię o takich dzieciach po 3 mcu życia, bo wcześniej to trzeba patrzeć indywidualnie na maluchy. Moja siostrzenica jak była malutka spała ładnei, podglądnęłam i zapamiętałam pewne zasady...i obiecałam sobie [ jak będę mieć dziecko to też będzie spać. Urodziłam córeczkę, wprowadziłam proste zasady rytmu dnia i nocy, i malutka śpi ślicznie od 2 mca życia...

a gdzie tam :P mój ma skonczone 10 tygodni i budzi sie dwa, trzy razy w nocy. Chociaz bywa, ze tylko raz, Nie wiem od czego to zalezy ?

Gość gość
ostatnio czytalam artykuł, gdzie było napisane że dziecko dopiero po 2 latach przesypia całą noc. Wcześniej budzi się w nocy, ale nie wiąże się to z koniecznością karmienia czy brania na ręce. Czasami, my rodzicie dzieci śpiących, nie zdajemy sobie sprawę że się budzą. Może śpimy mocno. Takie dzieci obudzą się, pomarudzą albo nie i obrócą się na drugi bok i śpią dalej. Rodzice przeczuleni na każdy ruch i jęk dziecka, wstają, biorą go na ręce, karmią..to poczatek problemów

hej moj synek ma prawie 3 miesiace i od urodzenia przesypia całe nocki budzi sie tylko na cyca ale spi ze mna wiec karmię go prawie na spiaco naje sie wypluwa cyca i spi dalej miej wieciej od 19-20 do 7-8 rano :) ;p

Gość gość
Ty Madzia taka idiotka jestes czy udajesz :O ? Dziecko Ci sie budzi "TYLKO" na "cyca" :O .... ??? Wiesz co to znaczy ze dziecko "przesypia cala noc " ?

Gość gość
córka zasypia ok 22-24:00 i spi do 9:00-10:00 z jedną lub dwoma przerwami na jedzenie. Ma 2 miesiące. Ale pilnuje aby nie była bez jedzenia dłużej niz godzin. Wcześniej budziłąm co 3 godziny bo miała problem z przybieraniem na wadze

Gość gość
No nie powiedziala bym ze dziecko do drugiero roku zycia budzi sie w nocy a my nie wiemy o tym. ja w swoim czasie cierpialam na bezsennosc i po nocach czytalam ksiazki w drugim rogu pokoju i moj syn jak poszedl spac na jednym boku to tak do rana bez ruszania sie a nie przebudzalam go bo mialam monitor oddechu.

Gość gość
moje obie córki ok miesiąca przestały budzić się na jedzenie.

Gość gość
Mói kończy 3 mce 25, śpi od ok 22 do 9.

Gość gość
Jak się budzi 2 razy na jedzenie to nie śpi całej nocy co za kretynka! Ty z gość z 11:09 twoje dziecko zsrywa całą noc skoro zasypia o 24, budzi się 2 razy i wstaje o 9!