Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Reddddd

Sympatia jest beznadziejna

Polecane posty

Gość Reddddd

Myslalem, ze to moj wyglad i dlatego dzoewczyny nie odpisuja mi. Ostatnio moj kolega napisal do paru, nie jest on brzydki, skomponowal ciekawa wiadomosc i olaly go. W sumie to ciesze sie, bo myslalem ze cos ze mna nie tak jednak to chyba cos innego:)

dziewczyny na sympatii szukaja ksiecia :) wiekszosc z nich jest bardzo bierna i niestety niczym nie moze zablysnac procz "urody"...

Gość Reddddd
Ale ten moje kolega naprawde brzydkim facetem nie jest, Bylem pewien, ze jego olac nie moga a olaly..jesli jego olaly to ja nie mam tam szans

Gość KKKMmmmm
To chyba jesteście bardzo młodzi ja mam 29 lat i dostaje oczka kobiety odpisują często same piszą wrzuciłem sporo swoich zdjęć bo jak miałem 2 to nikt nie pisał teraz mam 10 i jest inaczej, z twarzy wiem że niektórym kobietom się podobam innym nie ale ogólnie nie narzekam :), trzeba mieć też fajny opis i umieć pisać z kobietami :).

Gość Madzia22222222
Zgadzam się z kolega wyżej -trzeba umieć pisać z Kobietami .Jestem dziewczyna większość wiadomości które dostaje to ,,poznamy się " ,,jesteś piękna " oto przykład wiadomości do mnie od jednego pana nie odpisalam na żadna z.nich 12.10.13 Hej spotkamy się Dasz się poznać ? Weszlas na mój profil a nie odpisalas 14.10.13 co słychać piękne zdjęcia 18.10.13 dasz mi swój numer telefonu ? masz chłopaka ? ok jak.nie odpisujesz to już nie będę do ciebie pisał 19.10.13 co słychać? Takich ludzi to ja nie rozumiem :-) :-) Jeśli nie odpisze na jedną wiadomości to po co pisać dalej

Gość heh22
W większości przypadków faktycznie beznadzieja, ja mam konto i treściwe wiadomości mogę policzyć na palcach jednej ręki (a przez kilka miesięcy tych wiadomości zebrało się ok. 600...) "hej, poznamy się?", "jak to możliwe, że taka ładna dziewczyna ma tutaj konto?", "masz ładną twarz ale także zgrabne nogi", "widzę, że anioły jednak istnieją", "popiszemy?", "cześc, jestem..." (i tu kilkunastolinijkowy opis z rodzaju kopiuj-wklej, nic a propos mojego profilu. To są przykłady openerów rodem z sympatii.

Gość gość
"widziałem jakiś czas temu kwiat i nie widziałem nic piękniejszego do czasu gdy ujrzałem Ciebie ... miło byłoby Ciebie poznać :* " zastanawia mnie jakiej dziewczyny poszukują faceci o takiej mentalnosci? lasek, ktore beda do nich pisac "kiedys jestes blisko plonie we mnie wszystko" ? :O

Gość heh22
Oni gdzieś zasłyszeli, że kobiety lubią romantyzm, a na żaden inny niż ten tani ich nie stać :D

Gość heh22
Przed chwilą dostałam propozycję seksu, bez owijania w bawełnę. Nie sponsoringu, po prostu seksu, facet mi napisał co lubi i czy odważyłabym się na coś takiego. Boże, skąd się tacy ludzie biora?

Gość gość
Kiedyś miałem konto na jakimś portalu randkowym, nie pamiętam nawet na jakim, kobiety z takich miejsc są żenujące i działają na tej samej zasadzie co faceci, albo dwa słowa na zaczepkę, albo jakiś durny opis metodą "kopiuj, wklej" rozsyłany do wszystkich, i jeszcze do tego 80% to dzieciate lub otyłe laski.