Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schudnę

Wielkie odchudzanie do świąt

Polecane posty

Gość schudnę

Hey, planuje schudnąć do świąt Bożego narodzenia 8-10 kg. Planuje rozpocząć dietę 1400/1500 kalorii + ćwiczenia. Może ktoś się przyłączy? :)

Gość piekna_piekna
ja mam tak samo chce schudnac do swiat conajmniej 10kg, narazie waze 66,7kg przy wzroscie 160.

Gość Marta667
Ja też mam tyle do zrzucenia. Myślę , że dam radę, bo wspomogę się ćwiczeniami i kapsułkami odchudzającymi. Mam dokładnie takie http://nutrina.pl/28,slimette.html i je będę stosować, do tego czasu, gdy moja dwucyfrowa nadwaga zniknie.

Gość kawabezcukru
no to dziewczyny zaczynamy mamy sporo czasu, mam nadzieje ze bedziemy sie nawzajem wspierać, bo to jest ważne przy diecie :) Ja już dzis zaczełam :)

Gość gruba lu
Hej ja wazę 64kg, a chce 56.Chodze od 4dni na siłownię, a od jutra zaczynam diete:) mogę sie dołączyć ?

Gość 20kilomniej
Hej dziewczyny, ważę 77 kg, wzrost 167. Chcę zrzucić 20 kg. Ja też nie planuję żadnej drakońskiej diety, raczej zdrowsze odżywanie i do tego trochę ruchu. Tutaj jest link http://organizu.je/g/42X4a w którym możemy wspólnie ustalić szczegóły naszej walki z kilogramami :P mam nadzieję, że razem połączymy nasze siły i będziemy się motywować :) "Schudnę", a Ty ile teraz ważysz?

Gość schudnę
Gruba lu fajnie że się dołączasz :) dziś zaczełam ćwiczyć z jilian michaels, a ważę 68 kilo przy 174 cm. Od zawsze chciałam ważyć 60 kilo, mam nadzieje że wkońcu mi się uda ;)

Gość gośćć88
piekna_piekna wazę tyle samo! chce też tyle zrzucić, do świąt oczywisćie:)

Gość schudnę
hey Dziewczęta :) niedawno wstałam i własnie piję kawę i zaraz biorę się do ćwiczeń :) Miłego dnia Wam życzę i dużo wytrwałości

Gość mloda_mamcia
hej dziewczyny to i ja sie dolącze u mnie dzis 5dzien diety z tym ze karmie piersia wiec wszystko z umiarem dieta tez rygorystyczna nie moze byc zostalo mi 10kg po ciazy juz 5mscy temu urodzilam i musze w koncu wziac sie za siebie w 5 dni schudlam kilogram teraz waze 66 do swiat bedzie 56 :)

Gość piekna_piekna
witajcie dzis na wadze 66kg, fajnie ze jest tu nas duzo:):) a jak u was dziewczyny?

Gość schudnę
hey ;) Razem na pewno się nam uda :) właśnie wróciłam ze spaceru z psem trochę grubasa pociągałam po dworze i ćwiczenia też już zaliczone :) jeszcze skocze pod prysznic, wypije herbatę zieloną i na uczelnie :)

Gość Olcia Dubicka
Masz jeszcze 2 miesiące więc jak najbardziej jest to możliwe tylko trzeba podjąć to działanie konsekwentnie :) Mi kobieta dla której zajmuję się dziećmi zachwalała preparaty odchudzające Forever Slim, dostałam od niej jedno opakowanie w podarunku a też można je kupić na allegro. Jako że najskuteczniej jest przyjmować je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 opakowania w zniżonej cenie. Oprócz tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. Stosując się do tego po miesiącu schudłam 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co wyprawy z potomkami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam na samej odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki były sprawdzone przez najwyższego inspektora sanitarnego i zaakceptowane do sprzedaży w Polsce co ręczy ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie badania co stawia ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. Skład to tylko naturalne składniki co również zwiększa bezpieczeństwo

Gość piekna_piekna
witajcie dzis na wadze 65,6kg.... juupii:):) jednak chudne super:*:* dziss biore sie za cwiczenia") a jak tam u was? opowiadajcie? Dziewczyny trzymajcie sie :*:* buziaczki

Gość schudnę
Hey :) jak na razie idzie dobrze wczoraj byłam na areobiku i rano ćwiczyłam z jillian :) teraz standardowo piję kawę i skoczę niedługo trochę poćwiczyć ;) Wagi nie mam więc się zważe dopiero za jakiś czas , a może dopiero na święta sama sobie prezent sprawie :D ja się mierzę, oj bardzo lubię gubić cm :) Ola 9 kilo w miesiąc to bardzo dużo, a z jakiej wagi startowałas ? Miłego dnia dziewczęta :*