Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śpiworek do wózka

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanko do doświadczonych mam. Zastanawiam się nad kupnem śpiworka do wózka dla 5 miesięcznego synka. Nie wiem czy kupić 90 cm czy 100-110 cm. Mój synek jest dość duży jak na swój wiek. Do kiedy (jakiego wieku) tak mniej więcej wystarcza śpiworek 90 cm. Za rok to już synek pewnie będzie biegał to już nie będzie potrzebny. Napiszcie kochane mamy jak to u was jest. Może używałyście dłużej śpiworka, a może to zbędny zakup. Proszę o opinie :)

Gość gość
Nie używałam śpiworka miałam ciepły akrylowy, hiszpański kocyk i na to osłonka na spacerówkę.

Gość gość
a nie rozkopywał się jakoś pod kocem? i czy dało się spokojnie upchnąć koc i osłonkę żeby ciasno dziecku nie było?

Gość gość
ja używałam jeszcze do zeszłego roku a moje dziecko będzie miało teraz 3 lata w grudniu ,najpierw miałam w gondoli wygodniej mi było ze śpiworkiem niż przykrywać kocami ,i małego lżej ubierałam ,potem jak już jeździł w spacerówce to dopięłam dłuższy dół i miał na całym wózku i jeszcze miejsce na nogi ,służył też nam na sanki .,te dopinane są praktyczniejsze ,takiego szukaj .

Ja kupilabym 100, bedzie optymalny:) a zastanawialas sie juz nad firma? Ja mam Dreamer 100 a wczesniej mialam 85 bo moj maluch to kruszynka:) , spiworek ma odpinane rekawy co sprawia ze jest bardzo uniwersalny.

Gość Gochaacha
bardzo fajna opcja z tymi rękawkami,my mamy śpiworek T-Babyhood też fajny bo można go rozłożyć i będzie kocykiem

Gość gość
nie uzywalam spiworka tylko kocyka plus oslonki i bylo OK

no wlasnie, niektorym wystarcza sam kocyk, dlatego takie rozwiazanie jak Gochaacha jest tez bardzo dobre:) te spiworki T-Babyhood moga byc po rozlozeniu takze kocykiem:)

Gość gość
Duzo zalezy od dziecka moj ma 9 mcy i o innym ubiorze niz buty, spodnie i kurtka nie mam co myslec :) jeszcze nie chodzi.