Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie karcić innych za miłość

Polecane posty

Gość gość

czy niemodna ? Bo niektórzy z was karcą takich którzy są rozwodnikami czy żyją w separacji i kochaja innych , tego nie pojmuję/Przecież kazdy ma prawo do miłości i nikt tutaj nikomu(szczególnie obcy )nie powinien zarzucać żadnych niezbędnych spekulacji :D czy domnemywan nie znajac pradwy. Miłośc jest godna

Gość gość
Milosc tak, ale nie frajerstwo, ucieczka od problemow i wplatywanie sie w plytkie relacjie w imie pokretnie rozumianej milosci. Karcona jest niedojrzalosc i glupota ludzka.

Gość Łona jest Aniołem
"miłość jest godna" ale smalenie cholewek tak samo od wieków zabawne...:D "Milosc tak, ale nie frajerstwo, ucieczka od problemow i wplatywanie sie w plytkie relacjie w imie pokretnie rozumianej milosci." -Nowe antydepresanty leczą obecnie z "kompleksu Pana Boga " dość skutecznie ,zarówno ateistów jak i wierzących ...:classic_cool:

Gość Sandra Czechowice
"Łona jest Aniołem" 10/10 :)

Gość gość
Nie mam kompleksu Pana Boga jestem po prostu przemadra panie Łona jest Aniolem ;D

Gość bezczelny typ
dobre "Łona" ;)

Gość gość
kolejna kochanka, która chce szczęścia. Masz prawo do miłości! Rozbij związek i rodzinę, pozbaw dziecka pełnej rodziny ale bądź szczęśliwa ! :P

Gość Łona jest Aniołem
"Nie mam kompleksu Pana Boga " 12 kroków do pozbycia się tego kompleksu 1)Nie zaprzeczać oczywistości ;)

Gość gość
To, że rozwódka czy rozwodnik kocha inną osobę nie jest przecież problemem. Jako rozwiedziona osoba nie ma żadnych zobowiązań wobec eks. Może mieć zobowiązania wobec dziecka ale wobec eks męża, czy żony? Bzdura. Skoro oficjalnie jesteśmy wolni jak dzika świnia na zakręcie to czemu nie zacząć życia na nowo, spróbować szczęścia w miłości :)

Gość ftjytujhj
Dziecko jest szczęśliwe gorzej gdyby było wiecej dzieci. Facet zdrajca Jak to z nimi bywa . Karcą ci ktrórzy sa niespełnieni, tak jest Skoro karcona jest głupota to dlaczego w kazdym twoim wspisie ubolewasz i dopominasz sie i wypominasz?!!!!??? :D skoro skarcił to nich zamknie gębę i siedzi i żyje swoim tokiem :))) a nie ujade i trąci innych ,aby upadli .Tego nie można zrozumieć.Jesli ktos nie potrafił odebrac czegos ważnego'''' skoro powraca to znaczy że może to było coś ''co zaprzepaścił i teraz wyje że nie zrobił nic , no trudno sie mówi pozdrawiam

Gość oględny typ
fajnie że kaszszdy coś tu otczyta pod siebie ...:D

Gość gość
do łonej''' cos nie bardzo siebie rozumiesz :D łona kosciół zostaw na pogaduchy przy herbatce :D

Gość gość
Łona no, po prostu jestem przeinteligentna i przezawsze mam racje. Czy to oznacza, ze mam juz ten kompleks;p? Moze po prostu urodzilam sie idealna?! Wiesz jak ciezko takim ludziom na swiecie?!

Gość gon mi sie
No włąsnie o tym mowa , o nowym życiu , tylko z jakiej racji to nowe życie ma byc powodem cynizmu niedojrzałego staruszka ?:D który sam stał sie bohaterem cynizmu na każej niemal twarzy :D

Gość gość
Jakie korzyści daje takiemu krytyka ?:D słucham ::))jakie dowartoświowuje sie :) czy spełnia ?lepiej sie z tym czuje w jakim celu kryykuje ?rozumiem że chodzi upodlenie :D tylo że taka postawa wpływa niekorzystnie tylko na jedna stronę czyli krytykującego :classic_cool: także mam to w nosie co o mnie ...

Gość gość
Za milosc nie ale za seks tak

Gość gość
ahah rozumiem twoją wrogość

Gość gość
skad wiadomo że jest sex tego nikt tutaj nie poruszył, moze jest zwyczajnym przyjacielem..?bz seksu

Gość gość
Seks jest zly zwlaszcza z kochanka a jak jest lepszy niz z zona to jest grzech smiertelny

Gość gość
cieżkie tłuku :) dla ciebie bardzo :D normalna kobieta na nowo kocha

Gość modny starzec
fajne te staniki na ryneczku :D tylko za małe na krowę

Gość gość
mój rozwód za 9 mcy ugryżcie mnie

Gość gość
taak to ja :D a ty tutaj tak dożarłes przed 16.30 :D rozumiem twoj podstęp :d haha jak twoja okropna brzydka kobieta z której to lud cały parska :D :))