Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy lepsze pampersy active baby czy sleep and play

Polecane posty

Gość gość

pytanie oczywiście do Mam, które używają pampersów :) Dziewczyny bo premium care są gorsze ale między active baby i sleep and play ja nie widzę żadnej różnicy

Gość gość
active baby sa duużo bardziej chłonne, oddychające, neutralizuja zapach i mają te gumki po bokach a sleep and play to porazka. Lepsze dady z biedronki

Gość gość
Sleep and play to jakaś masakra, nie wiem dlaczego w ogóle Pampers się podpisuje pod tym szajsem.

Gość gość
ucięło mi coś active zdecydowanie lepsze ,sleep miałam raz i jedyny wystarczy ,care lubiłam jako pierwsze pieluszki potem tylko active kupowałam są bardziej chłonne i rozciągliwe

Gość gość
dla mnie jak najbardziej sleep&play, activ to jakaś porażka, ale wiadomo każde dziecko jest inne i co innego mu służy

Gość gość
najlepsze premium care- są genialne tylko drogie. sleep and play to porażka brak elastycznych boczków. Active baby sa ok dobra relacja cena do jakości

Gość gość
U nas sleep &play swietnie sie sprawdzaja. Na razie nie potrzebujemy gumek po bokach. Na chlonnosc nie narzekam.

Gość gość
Ja mam baby dry są super

Gość gość
dzięki Dziewczyny za odpowiedzi, a więc kupię następnym razem active baby bo widzę, że większość z Was stawia na nie :)