Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on_88

Pytanie do pań o penisa

Polecane posty

Gość on_88

Drogie Panie mianowicie mam takie pytanie mój penis jest skrzywiony w lewo i w dół. Wymiary ma długość 18 cm, obwód 13cm. w seksie mi on nie przeszkadza. Ale mam takie pytanie do was co wy o tym sadzicie czy to zle ze taki jest czy moze to w czyms byc lepsze np pozycja od tyly i punkt G. prosze was o odpowiedz porady i wasze przemyslenia lub wiedze z doswiadczenia. Pozdrawiam wszystki kobiety :)

Gość Gość147
Ciezko jest wypowiadac sie tak w ciemno,najlepiej byloby sprawdzic,obejrzec,wyprobowac a dopiero pozniej ocenic ;)

Gość gość
Musialam bym go obejrzec obmacac a pozniej jak bys mnie dobrze zerznal i bylam zadowolona to wtedy moglabym go ocenic

Gość gość
punkt g to raczej jak jest zakrzywiony w góre, a nie w dół

Gość gość
mój mąz ma tak jak ty, jednak nigdy nie stanowiło to problemu podczas seksu zawsze mam orgazm, wykorzystujemy praktycznie każdą pozycje,nie da sie tylko na stojąco od przodu, ja najbardzije lubie na jezdzca a on od tyłu na pieska, jednak to że neijset prosty nie stanowiło nigdy dla nas problemu

Gość gość
a i jeszcze próbowaliśmy tak jak na jezdzca tylko ja obrócona tyłem to tez się nie dało bo go coś bolało

Gość on_88
Też próbowaliśmy na jeźdźca tyłem i nic nie bolało tylko musi bardziej na moich nogach siedzieć i było super. W takiej pozycji miała niezły orgazm. Jeszcze chcemy wypróbować ze ona będzie stała mocno pochylona w przód i wtedy od tylu w nią będę wchodził i zobaczymy jak będzie :)