Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roczek

Prezent na roczek Wasze propozycje

Polecane posty

Gość roczek

Drogie mamy, wybieram się na roczek do dziecka które wszystko już ma, stąd mój problem z prezentem. Nie chcę dać pieniędzy dlatego napiszcie mi prosze co Wasze dzieci dostały na roczek, może jest jakaś rzecz, której same nie kupicie a chciałybyście dostać dla Waszych pociech?

Gość gość
cos do ubrania, zawsze sie przyda a zabawke moze juz taka miec skoro ma "wszystko"

Gość gość
wszystko co sie ciagnie na sznurku np interaktywna biedronka - moja mala to uwielbia wszelakie sortery albo pilki - taka fontanna z pilkami na potem fajne sa klocki lego duplo

Gość gość
albo po prostu ksiazki - takie z duzymi obrazkami zwierzat - ja jej pokazuje swinke i pytam sie co to jest i ona nasladuje wtedy swinke - bardzo to lubi

Gość gość
tylko nie te "edukacyjne" zabawki, co dzwięki wydają i hałasują, masa plastiku i tylko drażnią :O

Gość roczek
Bardzo dziękuje za pomysły:-)

Gość gość
jest dużo bardzo fajnych drewnianych zabawek.

Gość gość
Gorzej jeśli to dziecko ma już na prawdę wszystko i zabawkami szybko się nudzi.

Gość gość
matko dziecko ma rok i ma już wszystko :O

Gość PaniGruszka
sanki albo duży zestaw łopatek i wiaderek do piaskownicy (do lata dziecko podrośnie i będzie mogło bawić sie .)

Gość gość
Moja mała dostała piękne sztućce dla dzieci - metalowe satynowe że zlotymi zwierzątkami. Oprócz tego super prezentem jest jezdzik - takie autko na którym dziecko może usiąść i odpocząć się nozkami

Gość Banalia
Widziałaś to? http://www.edukraina.pl/57434-62801-thickbox/kapielowe-bongosy-fisher-price.jpg Kupowałam ostatnio chrześnicy. Ma fajną edukacyjną zabawkę, siostra mi mówiła, że mała ciągle się nią bawi;) a przy okazji obczaiłam sobie, że mogę zarejestrować paragon na listdomikolaja.pl i może uda mi się wygrać coś z zabawek w loterii świątecznej dla małej, w końcu powoli zbliżają się święta;)

Gość gość
A ma też żółwia z cloud b?

Gość aunt
Ja kupowałam ostatnio mattelowskiego pełzającego żółwia. Tym samym zmusiłam malucha do raczkowania;)Poszłam też za radą i wgrałam paragon na listdomikolaja.pl, może uda mi się wygrać w tym roku tego fiata 500 :D