Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przytyłam 10 kg w 3 tygodnie

Polecane posty

Gość gość

i teraz nie potrafię schudnąć :((( i jest mi ciężko ,jest mi źle . i już chyba mam depresje , wstydzę się siebie

Gość gość
to po co sie tuczylas? nie mialabys takiego problemu

Gość gość
teraz to wiem , troche sobie popuściłam i dopadło mnie jojo :(((

Gość gość
no bo nie obżerałam się dużo tylko jadłam praktycznie same słodycze..i zero jakich kolwiek cwiczeń

Gość gość
Wow, jak to zrobiłaś?:D Ja od roku próbuję przytyć 4 kg i cały czas mi się nie udaje;/ Mam 25 lat, jestem kobietą. Powiedz jak się odżywiałaś, że przytyłaś?:>

Gość gość
i ty mowisz, ze tylko "troche" sobie odpuscilas?

Gość gość
no ale właśnie to możliwe :( mam bardzo duży problem z utrzymaniem stałej wagi . wcześniej ważyłam 64 schudłam do 57 ,dużo jeździłam na rowerze + ćwiczyłam +bardzo mało jadłam i w szybkim tępie mi te kg poleciały ,a jak zaczęłam pracować to przestałam ćwiczyć ,jeździć na rowerze+ zaczełam jeść słodycze i normalnie w 3tygodnie nabrałam więcej kg niż przed odchudzaniem ważyłam :(( masakra jakaś

Gość gość
wg mnie to jest tak, ze grubasy najczesciej mówia, ze jedza nie za duzo, a np. na sniadanie: slaska kiełbasa, dwie buły, serek grani... jogurt duzy do tego... Potem za 2 godziny drozdzówka, potem jeszcze jedna... o 13 obiad w szkole, dwudaniowy, o 16-17 drugi obiad w domu. Potem kolacja podobna do sniadania, sląska, bulka jedna lub dwie. Wieczorem jeszcze przegryzka np. ciastka. Ja tak jadłam w liceum, a miaam lewdo nadwage tzn 58 kg na moje marne 153 cm wzrostu.. A ci chudzi pisza, ze stale wpierdalaja a sa wiecznie chudzi! A jak sie ich zapyta, co jedli, to oni, ze obzarli sie na sniadanie całymi dwoma skibkami! Wiec takie okreslenia typu jem mało, wiele, troche popusciłam nadaja sie do d...

Gość gość
masakra jakaś x x nie masakra, tylko twoja głupotka... :)

Gość gość
jest to w ogole mozliwe? ja schudlam 17 kg od czerwca i jeszce 5 kg chce schudnac:)

Gość gość
no wiem że moja głupota wiem ,ale teraz nie potrafie schudnac i jest mi zle jak nie wiem co a juz było w miare ok ,juz czulam sie atrakcyjna a teraz znowu do d**y

Gość gość
a tobie sie wydaje, ze chudnie sie tak samo latwo jak tyje? zapamietaj to, co teraz czujesz - moze drugi raz nie popelnisz tego bledu

Gość gość
kiedy ja wiem to :( a zawsze jest to samo :( jak sie zawezme to nie jem słodyczy w ogóle i wtedy nie tyje ,ale jak zaczne to nie moge przestać to jest jak nałóg jakiś _ uzależnienie

Gość gość
zapisz sobie na kartce to jak sie teraz czujesz, itd i jak nastepnym razem bedziesz chciala zjesc cos slodkiego to przeczytaj to, przypomnij sobie jak sie napracowalas a potem tak latwo to zmarnowalas

Gość gość
no i chyba tak zrobie ,zeby być taką debilką no szkoda mi słów na siebie :((

Gość gość
Ja nie przytyłam 10 kg, ale może 1 albo 2.. W każdym razie uda znowu mam grubsze i brzuch już nie płaski przez to, że przestałam się zdrowo odżywiać, biegać i ćwiczyć :( Co chwile mówie, że zaczne od jutra ale nie mogę.. jakoś straciłam motywacje.. gadam sobie, po co mam chudnąc skoro i tak bede głupia i brzydka i nci to nie zmieni..

Gość gość
a ja wcześniej czułam się juz taka pewniejsza siebie ,śmiałam się żartowałam ,nawet polubiłam siebie i wszystko spierdaczyłam znowu stałam się zamknięta w sobie , nielubiąca samej siebie i to na własne życzenie i to jest najgorsze a tak już fajnie było

Gość gość
co dzień sobie wmawiam że od jutra zaczne ćwiczyć ,jeść zdrowiej i nie moge na gadaniu się kończy a dupa rośnie